Inschrijving gesloten

De inschrijving is gesloten. Hieronder kun je alle informatie vinden die je moest weten voordat je je inschreef.

Wat kost het en wat hoort erbij?

Inschrijven voor de NN Zevenheuvelenloop kost €19,75. Bij je inschrijving is inbegrepen: 

• een startnummer met je eigen naam (incl MYLAPS BibTag, een chipje op je startnummer voor de tijdregistratie)
• een medaille voor iedereen aan de finish
• actiefoto's die je gratis kunt downloaden
• water en dorstlesser onderweg
• een flesje AA Drink aan de finish
• een SMS met je finishtijd

Potentiële prijswinnaars

Lopers die denken hoog in hun categorie te eindigen (c.q. in de prijzen te lopen) hebben recht op een startpositie vlak achter de geïnviteerde lopers. Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je aan te tonen na 1-11-2016 aan de limiettijd voor jouw categorie te hebben voldaan. Je doet, als je aan kunt tonen aan de limiet voor jouw categorie te hebben voldaan, gratis mee.  Je schrijft je "gewoon" in en stuurt een bewijs van je prestatie (linkje naar de uitslag) naar: maarten.krol@zevenheuvelenloop.nl. Na controle en goedkeuring wordt het inschrijfgeld (deelname incl. medaille en chip) niet van je rekening geïncasseerd. Lees hier wat de limiettijden zijn.

T-shirt

Bij je inschrijving kun je het nieuwe Zevenheuvelenshirt bestellen. Het kost €22,50 en is gemaakt van gerecyclede grondstoffen. De eigenschappen van de stof maken het een shirt dat prettig voelt en uitermate geschikt is voor sporters (niet alleen hardlopers). Het is gemaakt door New Balance, dus goede kwaliteit is gegarandeerd.

Nieuw: lange mouwen
Het nieuwe shirt heeft lange mouwen. Ideaal om ook in de herfst en winter in te sporten.

Klik hier voor vergroting en hier voor een overzicht van de afmetingen.

Medaille

Niet iedereen stelt prijs op een medaille. We geven je daarom de keuze. Bij je inschrijving kun je aangeven of je aan de finish geen medaille wilt ontvangen. Indien je aanvinkt dat je geen medaille hoeft, krijg je een korting van €1,50.

Treinarrangement

We willen graag dat zoveel mogelijk lopers en loopsters die niet uit de regio Nijmegen, met de trein naar Nijmegen komen. Beter voor het milieu en beter voor de verkeerssituatie in de stad Nijmegen. Een treinkaartje bestel je bij je inschrijving. Dit kaartje kost €16,-. Ook voor meereizende supporters, familie, vrienden en vriendinnen kun je bij je inschrijving een NS kaartje bestellen. Voor niet-deelnemers zijn de kaartjes 1 euro duurder. Klik hier voor meer informatie. Voor lopers die langer dan één dag in Nijmegen blijven (bijvoorbeeld als je zowel de 7 km als de 15 km loopt) is er de mogelijkheid om bij beide inschrijvingen een kaartje te bestellen.

Eigen vervoerstoeslag

Om het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren, betalen alle deelnemers die toch met de auto willen komen (niet in de regio Nijmegen wonen, en ook niet beschikken over een OV- of NS-jaarkaart) een eigen vervoertoeslag van € 5,-. De opbrengst van deze toeslag wordt besteed aan duurzame projecten. Voor meer informatie, klik hier.

Annuleren 

Als je onverhoopt niet mee kunt of wilt lopen, kun je je inschrijving annuleren. Dan zijn onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing. Annuleren kun je door middel van een mail naar: maarten.krol@zevenheuvelenloop.nl.  Vermeld hierbij je referentiecode.

  • Tot en met 22 september: als je uiterlijk 22september je inschrijving intrekt, beschouwen we deze als niet gedaan en vindt er volledige restitutie plaats.
  • Van 23 september t/m 22 oktober: bij annulering van 20 september t/m 22 oktober worden de kosten van het startnummer niet gerestitueerd. Wel vindt restitutie plaats van treinkaartjes, eigen vervoertoeslag en T-shirts. Er wordt € 2,00 administratiekosten in rekening gebracht.
 
Volg ons op:

Facebook
Twitter
Instagram

Andere evenementen:

Stevensloop

Marikenloop