Informatie voor deelnemers

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Neem af en toe een kijkje op deze pagina.

Online deelnemersmagazine 

In het online deelnemersmagazine vind je alle relevante informatie voor deelnemers. Lees deze informatie goed door zodat je goed voorbereid aan de start komt.

Online deelnemersmagazine 

Overdracht

Vanaf 9 november bestaat er de mogelijkheid om via deze site je startnummer over te dragen of over te nemen van iemand anders. Lees hier alles over de overdracht.

Plattegrond

Op deze plattegrond vind je alle info over startvakken en -tijden, omkleedlocaties etc. Klik op de plattegrond voor een vergroting.

ZevenheuvelenApp

Dit jaar is er de gratis Zevenheuvelenapp. De app is voor iedereen gratis beschikbaar in de app stores en biedt onder andere informatie over de NN Zevenheuvelenloop, een interactieve plattegrond en de optie tot live volgen van deelnemers. Verder is het mogelijk om selfies te maken en uitslagen te delen via social media. Deelnemers komen iedere kilometer met hun chip in het startnummer over een tijdwaarnemingsmat van MYLAPS. Deze passages worden geregistreerd en zijn direct zichtbaar in de app, waardoor fans hun favoriete lopers live kunnen volgen. De app heeft ook een leaderboard waarop de resultaten van de toplopers te zien zijn. Joshua Cheptegei is daarmee op de voet te volgen tijdens zijn wereldrecordpoging.

Kilometerpunten
Nog niet eerder bood een hardloopwedstrijd ieder kilometerpunt tijdwaarneming aan. De doorkomsttijden worden direct openbaar gemaakt in de NN Zevenheuvelenloop app. Hiermee biedt de NN Zevenheuvelenloop een mondiale noviteit. Eerder had de Nijmeegse hardloopklassieker een wereldprimeur met de uitvinding van de ChampionChip. Naast het live volgen van deelnemers is het ook mogelijk om achteraf alle doorkomsttijden van alle deelnemers terug te vinden in de uitslag. De uitslagen zijn via de app en de website www.nnzevenheuvelenloop.nl te raadplegen.

Klik hier voor de downloads
Volg ons op:

Facebook
Twitter
Instagram