Uitslagen 2019

BEREIKBAARHEID

FIETS

Als je uit (de buurt van) Nijmegen komt, raden wij je aan om met de fiets te komen. Deze kun je deze stallen bij het NS station.

TREIN

Kom je met de trein, plan dan je reis op de NS Reisplanner. Je reist naar station Nijmegen, van waaruit het ca. 10 minuten lopen is naar de start en finish.

BUS

Lopers uit de regio Arnhem-Nijmegen reizen op vertoon van het startnummer gratis met Breng naar Nijmegen en terug. De regio Arnhem-Nijmegen is het gebied dat begrensd wordt door Wageningen – Arnhem – Dieren– Doesburg - Tolkamer - Millingen a/d Rijn – Milsbeek – Grave – Druten – Wageningen. Omdat Breng graag wil weten op hoeveel lopers ze mogen rekenen en om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd aan de start staat, vragen wij je uiterlijk vrijdag 19 november een mailtje te sturen naar 7heuvel@connexxion.nl met vermelding van de dag (zaterdag of zondag) en de plaats waar je in de bus stapt.

PARKEREN

In Nijmegen zijn verschillende parkeergarages geopend op 20 en 21 november. De Keizer Karel garage is op zondag 21 november beperkt toegankelijk.

P&R WAALSPRINTER NIJMEGEN NOORD

Op zondag kun je op het P&R-terrein Waalsprinter gebruik maken van de parkeerservice speciaal voor de Zevenheuvelenlopers. Vanaf het P&R-terrein kunnen jij en je supporters gratis met de pendelbus naar Nijmegen Centraal Station reizen.

De bus terug naar het P&R-terrein vertrekt vanaf het Centraal Station.

Dienstregeling
Lijn 300 + extra pendelbussen Ovatonde/Nijmegen CS
Tussen 11 uur en 13.30 uur én 14.00 uur en 17.00 uur rijden om de 10 minuten bussen vanaf P+R Lent (Ovatonde) naar Nijmegen CS en terug  
Voor 11.00 uur rijdt de bus om het halve uur. (normale dienstregeling) 
Tussen 17.00 uur en 18.00 uur rijdt de bus om de 15 minuten
Vanaf 18.00 uur rijdt de bus weer om de 30 minuten (normale dienstregeling)

WhatsApp ons!