Uitslagen 2019

INFORMATIE VOOR BEWONERS

Voor bewoners, bedrijven en instellingen die aan of binnen het parcours wonen of gevestigd zijn hebben de hardloopwedstrijden impact op onder meer de bereikbaarheid. De maatregelen zijn afhankelijk van waar u woont of gevestigd bent verschillend. Op deze pagina vindt u de informatie per gebied. Gebruik de interactieve kaart om te zien welke maatregelen er in de verschillende gebieden gelden. Deze maatregelen verschijnen links in beeld als u op een van de gearceerde vlakken. Let op: de maatregelen kunnen voor u op zaterdag anders zijn dan op zondag, zet de juiste kaarten aan in het menu in de interactieve kaart. Mocht u naar aanleiding van onderstaande nog suggesties, vragen, tips of klachten hebben, dan horen we dat uiteraard graag. U kunt ons altijd mailen, appen of bellen, zie hiervoor onze contactgegevens.

PARCOURSEN

Op deze website kunt u de parcoursen van de NN Zevenheuvelennacht en de NN Zevenheuvelenloop vinden op de parcourspagina.

GEEN PUBLIEK

Zowel zaterdag als zondag is absoluut geen publiek toegestaan, niet in het start- en finishgebied, maar ook niet langs het parcours. Als u aan het parcours woont, nodig dan ook geen mensen uit om bij u thuis te komen kijken.

AAN DE BUITENZIJDE VAN HET PARCOURS OP ZATERDAG EN ZONDAG

Woont u of bent u gevestigd aan de buitenzijde van de parcoursen dan is uw woning, bedrijf of instelling hoogstwaarschijnlijk niet bereikbaar met de auto. Wilt u op zaterdag tussen 17:00 en 22:00 of zondag tussen 08:30 en 17:00 weg met de auto of verwacht u bezoek, dan adviseren wij u om zoveel als mogelijk “om de hoek” te parkeren. U en uw gasten kunnen dan onbeperkt arriveren en wegrijden. Te voet en met de fiets bent u op de normale manier bereikbaar. Bovenstaande geldt niet als u woonachtig of gevestigd bent in en om de Limoskazerne in Nijmegen of Dekkerswald in Groesbeek, zie hiervoor hieronder verdere informatie.

LIMOSKAZERNE EN OMGEVING OP ZATERDAG EN ZONDAG

Het gebied rondom de Limoskazerne is beperkt met de auto bereikbaar via de Limoslaan en Wachterslaan. Wij vragen u uw auto zoveel als mogelijk buiten de wijk te parkeren. Zie de interactieve kaart of dit voor u van toepassing is en waar u in en uit kunt rijden.

DEKKERSWALD EN OMGEVING OP ZONDAG

De Nijmeegsebaan tussen de rotonde Sionsweg/Meerwijkselaan en Derdebaan is gedurende de dag op een aantal momenten open voor verkeer in de richting Groesbeek, zie de interactieve kaart. Hieronder het tijdschema (bij benadering) wanneer de weg open is.

- Tot 08:30 regulier open 

- Van 09:40 tot 09:50

- Van 10:25 tot 10:35

- Van 11:10 tot 11:20

- Van 11:55 tot 12:05

- Van 12:40 tot 12:50

- Van 13:25 tot 13:35

- Van 14:10 tot 14:20

- Vanaf 15:10 regulier open


OMGEVING GROESBEEKSEWEG (START/FINISH) ZATERDAG EN ZONDAG

De volgende maatregelen zijn van toepassing als u woonachtig of gevestigd bent aan of in de omgeving van de Groesbeekseweg tussen de St. Annastraat en Coehoornstraat/Heijendaalseweg (zie kaart). Dit gebied is op zaterdag en zondag deels afgesloten voor autoverkeer en hier gelden meerdere parkeerverboden. Met de fiets of te voet is dit gebied wel gewoon bereikbaar. Om te waarborgen dat het gebied zoveel als mogelijk vrij is van toeschouwers kunnen wij u vragen naar uw bestemming.


BINNEN HET PARCOURS OP ZATERDAG

Als u aan de binnenzijde van het parcours woont of gevestigd bent dan kunt u uw woning of bedrijf niet met de auto bereiken op zaterdag tussen 17:00 en 22:00. Wij adviseren u om uw auto tijdelijk buiten het parcours te parkeren. Met de fiets of te voet bent u wel bereikbaar. Het parcours kunt u alleen te voet (fiets aan de hand) kruisen.

BINNEN HET PARCOURS OP ZONDAG

Woont u of bent u gevestigd in gebied 1, 3 of 4 (zie kaart) dan kunt u uw woning of bedrijf niet met de auto bereiken op zondag tussen 08:30 tot 17:00. Wij adviseren u om uw auto tijdelijk buiten het parcours te parkeren. Met de fiets of te voet bent u wel bereikbaar. Het parcours kunt u alleen te voet (fiets aan de hand) kruisen.

Gebied 2 (zie kaart) is gedurende de dag beperkt bereikbaar via de kruising Groesbeekseweg/Nijmeegsebaan met de Sophiaweg/d’Almarasweg. Hieronder het tijdschema wanneer de kruising bij benadering open is voor overstekend verkeer.

- Tot 08:45 regulier open

- Van 09:30 tot 09:45

- Van 10:15 tot 10:30

- Van 11:00 tot 11:15

- Van 11:45 tot 12:00

- Van 12:30 tot 12:45

- Van 13:15 tot 13:30

- Van 14:00 tot 14:15

- Vanaf 14:45 regulier open