Uitslagen 2019

Basispakket

€475,00 voor het eerste team en €345,- voor elk volgend team (excl. 9% BTW)

 • Max. 10 lopers per team
 • Omkleding in Stadsschouwburg
 • Teamfoto
 • Voor elk teamlid een medaille
 • Bedrijfsvermelding op onze website
Inschrijving gesloten

Pluspakket UITVERKOCHT

Helaas kun je geen Pluspakket meer boeken.

€80,- per team (excl. 21% BTW) bovenop de prijs voor het basispakket

 • Max. 10 lopers per team
 • Teamfoto
 • Voor elk teamlid een medaille
 • Bedrijfsvermelding op onze website
 • Omkleden in het ROC – Centralpoint bedrijvenloopgebouw. Ieder bedrijf heeft hier een eigen meeting point. 
 • Gratis kop koffie/thee voor alle teamleden
 • Gratis Zevenheuvelenshirt voor alle teamleden
Inschrijving gesloten

BRENG DE ZAAK IN BEWEGING!

Hoe gaaf is het om samen met je collega’s deel te nemen aan de NN Zevenheuvelenloop? Daarom is er de Centralpoint bedrijvenloop op zondag 17 november 2019.

Naast het gebruikelijke teampakket is er dit jaar de mogelijkheid om tegen een meerprijs van €80,- te kiezen voor het pluspakket. Daarmee maak je het sportieve dagje uit nóg leuker. Je lopers zijn welkom in het speciale Centralpoint bedrijvenloop gebouw in het ROC waar ieder bedrijf een eigen meeting-point heeft. Voor ieder teamlid is er een gratis kop koffie/thee en alle lopers krijgen gratis een NB Zevenheuvelenshirt! In het ROC is muziek, de prijsuitreiking van de bedrijvenloop en een DJ zorgt ervoor dat de dag een leuk feest wordt! Wil je voor jouw teams een pluspakket bestellen? Wacht dan niet te lang, want de ruimte is niet onbeperkt!

_M6A1010.jpg

AANMELDEN

Je kunt je team(s) nu aanmelden. Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons binnen enkele werkdagen een bevestiging met daarin tien teamcodes. Deze codes geef je aan je teamleden. Zij moeten zichzelf met deze code inschrijven. Deze instructie en een link naar het individuele teamlopersformulier vind je in de mail.

Extra's

Bij je teamaanmelding kun je ook treinkaartjes voor het hele team of drankjes/soep/broodjes bestellen. De catering is alleen te bestellen voor teams met een pluspakket.

zevenheuvelenloop-bedrijvenloop.jpg

Praktische informatie

Waar vind ik een trainingsschema voor de 15 kilometer?

Via deze link vind je een trainingsschema dat je in 13 weken voorbereidt op de NN Zevenheuvelenloop.

Waar vind ik een trainingsschema voor de 7 kilometer?

Via deze link vind je een trainingsschema dat je in 12 weken voorbereidt op de Zevenheuvelennacht.

Aanmelden Centralpoint bedrijvenloop 7 km

Je kunt je bedrijventeam(s) aanmelden door hier te klikken.

Heb je een teamcode? Dan kun je je inschrijven door hier te klikken.

Is er sportdrank onderweg?

Na ongeveer 6 en 9 kilometer is een AA Drink verzorgingspost ingericht. Bij beide posten kun je kiezen uit AA Drink Iso-Lemon of water. Na de finish ontvang je ook een flesje AA Smart Recovery. Precies weten wat AA Drink Smart Recovery voor je doet? Lees het hier!   

Omdat AA Drink het belangrijk vindt om de Zevenheuvelenloop zo duurzaam mogelijk te houden, vind je na de finish ons AA Drink recycling team. Zo kan jij na de wedstrijd je lege flesje Recovery Drink kwijt en zorgen we samen voor een schoon en duurzaam evenement!

Bij de drankposten na 6 en 9 kilometer is ook water te krijgen.

Ooho

Dit jaar gaan we op de tweedwe drankpost aan het parcours een test doen met Ooho's. Deze balletjes zijn gemaakt van zeewier en lossen op wanneer een deelnemer het balletje in zijn of haar mond stopt.

De NN Zevenheuvelenloop is het eerste evenement in Nederland dat gebruik gaat maken van deze Ooho balletjes. De balletjes worden gevuld met AA Drink Iso Lemon. De balletjes zullen op beide drankposten aan het parcours aangereikt worden. Bij een geslaagde test worden in de toekomst alle bekertjes vervangen door de balletjes.

Zijn er drankposten?

Op het 7 kilometer lange parcours zal één drankpost, waar water wordt uitgedeeld, worden ingericht. Aan de finish is er AA Drink SPORTWATER LEMON. Meer weten? Klik hier.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur ons een bericht

Deze bedrijven hebben zich al aangemeld