slogan
header_img

15 kilometer: lopen met je collega's

Onderaan deze pagina vind je een aanmeldknop voor de Centralpoint Bedrijvenloop over 15 kilometer, lees eerst onderstaande informatie goed door.

Aanmelden en teamcodes

Zodra de aanmelding bij ons binnen is, krijg je binnen enkele werkdagen van ons tien teamcodes per aangemeld team. Deze codes moet je uitdelen aan je teamleden. Zij moeten zich met deze codes inschrijven. Natuurlijk kun jij dit doen voor je teamleden, maar beter is het om het de teamleden zelf te laten doen. Meer uitleg hierover vind je in de mail met de codes. Na aanmelding krijg je voor de betaling van ons een factuur. Eventuele extra’s die teamleden bestellen, komen voor hun eigen rekening en worden d.m.v. een machtiging van hun rekening afgeschreven.

Wat kost het?

Eerste team: € 475,- en voor elk volgend team: € 345,- excl. 6% BTW.
Ieder team bestaat uit maximaal 10 lopers. De 5 beste prestaties bepalen de klassering.

Bij de prijs inbegrepen

  • Startnummers voor ieder ingeschreven teamlid (max. 10 per team);
  • Voor elk teamlid een medaille (tenzij de loper aangeeft geen medaille te willen);
  • Kleedruimte in aparte bedrijvenloopruimte;
  • Vermelding op onze website;
  • Vermelding door speaker op de wedstrijddag;
  • Een gratis teamfoto;
  • Verder alle faciliteiten die individuele lopers ook krijgen, zoals drank onderweg en aan de finish,  gratis individuele actiefoto.

Extra’s
Je kunt je sportieve dagje uit met je collega’s nog leuker maken door extra’s voor je team te bestellen. Zo is er de mogelijkheid om een eigen ruimte te reserveren (€ 25,- per team, incl 21% BTW) en catering te bestellen (koffie/thee en andere drank, soep en broodjes). Je kunt dit aangeven op het aanmeldformulier. Daar vind je ook de prijzen voor catering. Je kunt er, bij je aanmelding ook voor kiezen om voor je hele team treinkaartjes en/of T-shirts te bestellen.