slogan
header_img

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor de  Zevenheuvelennacht is gesloten.  Op 14 oktober werd de maximum limiet bereikt.  Alleen bedrijvenlopers kunnen zich nog inschrijven met hun teamcode.

Hieronder kun je lezen wat je moest weten voordat je je inschreef.

Wat kost het en wat hoort erbij?

Inschrijven voor de Zevenheuvelennacht kost €14,75. Bij je inschrijving is inbegrepen:

• een startnummer met je eigen naam (incl MYLAPS BibTag, een chipje op je startnummer voor de tijdregistratie)
• een medaille voor iedereen aan de finish
• actiefoto’s die je gratis kunt downloaden
• water en dorstlesser onderweg
• een flesje AA Drink aan de finish
• gratis NN Zevenheuvelenloop app

Medaille

Niet iedereen stelt prijs op een medaille. We geven je daarom de keuze. Bij je inschrijving kun je aangeven of je aan de finish geen medaille wilt ontvangen. Indien je aanvinkt dat je geen medaille hoeft, krijg je een korting van €1,50.

T-shirt

Bij je inschrijving kun je het nieuwe Zevenheuvelenshirt bestellen. Het kost €19,95 en is gemaakt van gerecyclede grondstoffen. De eigenschappen van de stof maken het een shirt dat prettig voelt en uitermate geschikt is voor sporters (niet alleen hardlopers). Het is gemaakt door New Balance, dus goede kwaliteit is gegarandeerd.

Treinarrangement

We willen graag dat zoveel mogelijk lopers en loopsters die niet uit de regio Nijmegen, met de trein naar Nijmegen komen. Beter voor het milieu en beter voor de verkeerssituatie in de stad Nijmegen. Een treinkaartje bestel je bij je inschrijving. Dit kaartje kost €16,-. Ook voor meereizende supporters, familie, vrienden en vriendinnen kun je bij je inschrijving een NS kaartje bestellen. Klik hier voor meer informatie.

Nieuw: bestel een e-ticket voor de treinreis!

Kies dit jaar voor een voordelig e-ticket voor €15,-. Je ontvangt dan ca. één week voor de NN Zevenheuvelenloop per mail een code die je verzilvert op de NS site. Je kunt het e-ticket uitprinten of op je smartphone laden.
Wil je toch liever een papieren treinkaartje? Dan betaal je €16,- en sturen we je treinkaartje samen met het startnummer naar je huisadres.
Meer informatie vind je op www.ns.nl. Plan je reis vooraf in de Reisplanner op ns.nl of de Reisplanner Xtra app.

E-ticket en treinkaartje geldig op twee dagen

Je kunt op twee verschillende dagen je kaartje activeren. Je kunt de heen- en de terugreis dus op een andere dag doen. Geldig van vrijdag 16 t/m maandag 19 november.

Eigen vervoerstoeslag

Om het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren, betalen alle deelnemers die toch met de auto willen komen (niet in de regio Nijmegen wonen, en ook niet beschikken over een OV- of NS-jaarkaart) een eigen vervoertoeslag van € 5,-. De opbrengst van deze toeslag wordt besteed aan duurzame projecten. Voor meer informatie, klik hier.

Annuleren

Als je onverhoopt niet mee kunt of wilt lopen, kun je je inschrijving annuleren. Dan zijn onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing. Annuleren kun je door middel van een mail naar: maarten.krol@zevenheuvelenloop.nl.  Vermeld hierbij je referentiecode.

  • Tot en met 22 september: als je uiterlijk 22 september je inschrijving intrekt, beschouwen we deze als niet gedaan en vindt er volledige restitutie plaats.
  • Van 23 september t/m 20 oktober: de kosten van het startnummer worden niet gerestitueerd. Wel vindt restitutie plaats van treinkaartjes, eigen vervoertoeslag en T-shirts. Er wordt € 2,00 administratiekosten in rekening gebracht.