Uitslagen 2019

Deelnemersinformatie

Starttijden per startvak

Je vindt de startvakken en bijbehorende starttijden op de plattegrond van het start- en finishgebied.

Klik hier voor een plattegrond van het start- en finishgebied van de NN Zevenheuvelennacht. 

Klik hier voor een plattegrond van het start- en finishgebied van de NN Zevenheuvelenloop. 

Bereikbaarheid

FIETS
Als je uit (de buurt van) Nijmegen komt, raden wij je aan om met de fiets te komen. Deze kun je stallen bij het NS station.

TREIN
Kom je met de trein, plan dan je reis op de NS Reisplanner. Je reist naar station Nijmegen, van waaruit het ca. 10 minuten lopen is naar de start en finish.

Let op voor reizigers vanuit Utrecht: Op zaterdag 20 en zondag 21 november rijden er bussen tussen Utrecht Centraal en Ede-Wageningen. Je kunt het beste omreizen via Den Bosch. De NS zorgt ervoor dat in Den Bosch duidelijk staat aangegeven waar de trein naar Nijmegen vertrekt.

BUS
Lopers uit de regio Arnhem-Nijmegen reizen op vertoon van het startnummer gratis met Breng naar Nijmegen en terug. De regio Arnhem-Nijmegen is het gebied dat begrensd wordt door Wageningen – Arnhem – Dieren– Doesburg - Tolkamer - Millingen a/d Rijn – Milsbeek – Grave – Druten – Wageningen. Omdat Breng graag wil weten op hoeveel lopers ze mogen rekenen en om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd aan de start staat, vragen wij je uiterlijk vrijdag 19 november een mailtje te sturen naar 7heuvel@connexxion.nl met vermelding van de dag (zaterdag of zondag) en de plaats waar je in de bus stapt.

PARKEREN
In Nijmegen zijn verschillende parkeergarages geopend op 20 en 21 november. De Keizer Karel garage is op zondag 21 november beperkt toegankelijk.

P&R WAALSPRINTER NIJMEGEN NOORD
Op zondag kun je op het P&R-terrein Waalsprinter gebruik maken van de parkeerservice speciaal voor de Zevenheuvelenlopers. Vanaf het P&R-terrein kunnen jij en je supporters gratis met de pendelbus naar Nijmegen Centraal Station reizen.

De bus terug naar het P&R-terrein vertrekt vanaf het Centraal Station.

Dienstregeling
Lijn 300 + extra pendelbussen Ovatonde/Nijmegen CS
Tussen 11 uur en 13.30 uur én 14.00 uur en 17.00 uur rijden om de 10 minuten bussen vanaf P+R Lent (Ovatonde) naar Nijmegen CS en terug  
Voor 11.00 uur rijdt de bus om het halve uur. (normale dienstregeling) 
Tussen 17.00 uur en 18.00 uur rijdt de bus om de 15 minuten
Vanaf 18.00 uur rijdt de bus weer om de 30 minuten (normale dienstregeling)

ZevenheuvelenApp

Dit jaar is er weer de gratis Zevenheuvelenapp. De app is voor iedereen gratis beschikbaar in de app stores en biedt onder andere informatie over de NN Zevenheuvelenloop, een interactieve plattegrond en de optie tot live volgen van deelnemers. Verder is het mogelijk om selfies te maken en uitslagen te delen via social media. Deelnemers komen iedere kilometer met hun chip in het startnummer over een tijdwaarnemingsmat van MYLAPS. Deze passages worden geregistreerd en zijn direct zichtbaar in de app, waardoor fans hun favoriete lopers live kunnen volgen. De app heeft ook een leaderboard waarop de resultaten van de toplopers te zien zijn. 

Klik hier om de app te downloaden voor Android.

Klik hier om de app te downloaden voor Apple.

Ophalen T-shirt

Als je een T-shirt besteld hebt, dan ontvang je hier in de loop van volgende week (22 t/m 28 november) informatie over per mail.

Omkleden

Deelnemers kunnen zich omkleden in de parkeergarages rondom het Keizer Karelplein. De garages zijn ingedeeld op basis van startnummers. Kijk op de plattegrond van het start-/finishgebied in welke garage jij terecht kunt.

Klik hier voor een plattegrond van het start- en finishgebied van de NN Zevenheuvelennacht. 

Klik hier voor een plattegrond van het start- en finishgebied van de NN Zevenheuvelenloop. 

Startnummer overdragen

Wil je je startnummer overdragen? Kijk dan op deze pagina.

Startnummer ophalen buitenlandse deelnemers

Buitenlandse deelnemers krijgen hun startnummer niet thuisgestuurd. Zij kunnen hun startnummer tijdens het Zevenheuvelenweekend ophalen op de ZevenheuvelenExpo.

Afgelasting

Als het evenement onverhoopt wordt afgelast, bekijken wij welke kosten er gemaakt zijn en krijg je van ons een deel van het inschrijfgeld terug. Wij zullen maximaal 50% van het inschrijfgeld in rekening brengen voor gemaakte kosten.