Uitslagen 2019

Deelnemersinformatie

T-shirt niet afgehaald?

Had je een shirt besteld en kon je dit om een of andere reden niet afhalen dit weekend? Stuur dan je bon naar ons op (Postbus 650, 6500 AR Nijmegen). Vermeld dan wel je naam en adresgegevens en maak daarnaast €4,- voor de portokosten over op ons rekeningnummer NL34INGB0006652541 o.v.v. naam en startnummer. Wij sturen het shirt dan binnen twee weken na afloop naar je toe.

 

Plattegrond

Klik hier voor een plattegrond van het start- en finishgebied van de Zevenheuvelennacht. Op de plattegrond vind je ook de informatie over startvakken en starttijden.

Klik hier voor een plattegrond van het start- en finishgebied van de NN Zevenheuvelenloop. Op de plattegrond vind je ook de informatie over startvakken en starttijden.

 

ZevenheuvelenApp

Dit jaar is er weer de gratis Zevenheuvelenapp. De app is voor iedereen gratis beschikbaar in de app stores en biedt onder andere informatie over de NN Zevenheuvelenloop, een interactieve plattegrond en de optie tot live volgen van deelnemers. Verder is het mogelijk om selfies te maken en uitslagen te delen via social media. Deelnemers komen iedere kilometer met hun chip in het startnummer over een tijdwaarnemingsmat van MYLAPS. Deze passages worden geregistreerd en zijn direct zichtbaar in de app, waardoor fans hun favoriete lopers live kunnen volgen. De app heeft ook een leaderboard waarop de resultaten van de toplopers te zien zijn. 

Klik hier voor de downloads.

Bereikbaarheid

Fiets

Als je uit (de buurt van) Nijmegen komt, raden wij je aan om met de fiets te komen. Deze kun je deze stallen bij het NS station.

Trein

Kom je met de trein, plan dan je reis op de NS Reisplanner. Je reist naar station Nijmegen, van waaruit het ca. 10 minuten lopen is naar de start en finish. Let op: als je een treinkaartje van ons hebt, vergeet dan niet in- en uit te checken (ook bij verandering van vervoerder).

Bus

Lopers uit de regio Arnhem-Nijmegen* reizen op vertoon van het startnummer gratis met Breng naar Nijmegen en terug. Omdat Breng graag wil weten op hoeveel lopers ze mogen rekenen en om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd aan de start staat, vragen wij je uiterlijk vrijdag 15 november een mailtje te sturen naar 7heuvel@connexxion.nl met vermelding van de dag (zaterdag of zondag) en de plaats waar je in de bus stapt. Supporters kunnen voor € 3,- naar Nijmegen en terug reizen. Daarvoor hebben zij een speciaal buskaartje nodig dat uitsluitend digitaal verkrijgbaar is op www.ervaarhetov.nl. * De regio Arnhem-Nijmegen is het gebied dat begrensd wordt door Wageningen – Arnhem – Dieren– Doesburg - Tolkamer - Millingen a/d Rijn – Milsbeek – Grave – Druten – Wageningen.

Parkeren

In Nijmegen zijn verschillende parkeergarages geopend op 16 en 17 november. De Keizer Karel garage is op zondag 17 november beperkt toegankelijk.

P&R Waalsprinter Nijmegen Noord

Op zondag kun je op het P&R-terrein Waalsprinter gebruik maken van de parkeerservice speciaal voor de Zevenheuvelenlopers. Vanaf het P&R-terrein kunnen jij en je supporters gratis met de pendelbus naar Nijmegen Centraal Station reizen.

De bus terug naar het P&R-terrein vertrekt vanaf het Centraal Station.

Dienstregeling
Lijn 300 + extra pendelbussen Ovatonde/Nijmegen CS
Tussen 11 uur en 13.30 uur én 14.00 uur en 17.00 uur rijden om de 10 minuten bussen vanaf P+R Lent (Ovatonde) naar Nijmegen CS en terug  |
Voor 11.00 uur rijdt de bus om het halve uur. (normale dienstregeling) | 
Tussen 17.00 uur en 18.00 uur rijdt de bus om de 15 minuten|  | 
Vanaf 18.00 uur rijdt de bus weer om de 30 minuten (normale dienstregeling)| 
 

Niet meedoen

Annuleren?

Ben je verhinderd en wil je annuleren, dan heb je twee mogelijkheden:

1. Deelnemerspakket overdragen

Je kunt je startnummer gratis overdragen aan iemand die nog niet is ingeschreven. Dit is alleen toegestaan wanneer de nieuwe deelnemer zich aanmeldt via onze site. Hier moet hij startnummer en geboortedatum van de oorspronkelijke deelnemer en vervolgens gegevens van zichzelf invullen. De nieuwe deelnemer moet lopen met het originele startnummer i.v.m. de tag voor de tijdregistratie die daarop zit. Wel kan bij de registratie een nieuwe naamsticker besteld worden met eigen startvakkleur. Deze sticker kan op het startnummer over de oude naam geplakt worden en kost € 2,00. Je kunt de sticker op de dag van de wedstrjid ophalen bij ‘Afhalen Naamstickers Overdracht’ op de ZevenheuvelenExpo. Wijzigingen in het deelnemerspakket zijn niet mogelijk (T-shirt, treinkaartje). Op welke manier en op welke onderlinge voorwaarden het startbewijs van oude naar nieuwe deelnemer gaat, is de verantwoordelijkheid van de lopers zelf. Overdragen met nieuwe naamsticker kan tot en met donderdag 14 november (23.59 uur). Overdragen zonder eigen naamsticker kan tot en met zaterdag 16 november 12.00 uur.

2. Deelnemerspakket NIET overdragen

Heb je een T-shirtbon en ben je niet in staat het T-shirt af te halen, dan kun je dit toch ontvangen. Stuur dan je bon naar ons op (Postbus 650, 6500 AR Nijmegen). Vermeld dan wel je naam en adresgegevens en maak daarnaast €4,- voor de portokosten over op ons rekeningnummer NL34INGB0006652541 o.v.v. naam en startnummer. Wij sturen het shirt dan binnen twee weken na afloop naar je toe.