slogan
header_img

Deelnemersinformatie

Startlijsten toplopers 7 km

 

Startlijsten Toplopers 15 km

ZevenheuvelenApp

Dit jaar is er weer de gratis Zevenheuvelenapp. De app is voor iedereen gratis beschikbaar in de app stores en biedt onder andere informatie over de NN Zevenheuvelenloop, een interactieve plattegrond en de optie tot live volgen van deelnemers. Verder is het mogelijk om selfies te maken en uitslagen te delen via social media. Deelnemers komen iedere kilometer met hun chip in het startnummer over een tijdwaarnemingsmat van MYLAPS. Deze passages worden geregistreerd en zijn direct zichtbaar in de app, waardoor fans hun favoriete lopers live kunnen volgen. De app heeft ook een leaderboard waarop de resultaten van de toplopers te zien zijn. Joshua Cheptegei is daarmee op de voet te volgen tijdens zijn wereldrecordpoging.

Klik hier voor de downloads

 

Deelnemerslijsten toplopers

 

Plattegrond

Op onderstaande plattegronden vind je alle informatie over startvakken, starttijden etc. Klik op de afbeelding voor een vergroting

Zevenheuvelennacht

NN Zevenheuvelenloop

Kilometerpunten

Ook dit jaar is er bij ieder kilometerpunt tijdwaarneming. De doorkomsttijden worden direct openbaar gemaakt in de NN Zevenheuvelenloop app. Hiermee biedt de NN Zevenheuvelenloop een mondiale noviteit. Eerder had de Nijmeegse hardloopklassieker een wereldprimeur met de uitvinding van de ChampionChip. Naast het live volgen van deelnemers is het ook mogelijk om achteraf alle doorkomsttijden van alle deelnemers terug te vinden in de uitslag. De uitslagen zijn via de app en de website www.nnzevenheuvelenloop.nl te raadplegen.

Niet meedoen

Heb je een T-shirtbon en ben je niet in staat het T-shirt af te halen, dan kun je dit toch ontvangen. Stuur dan je bon naar ons op (Postbus 650, 6500 AR Nijmegen). Vermeld dan wel je naam en adresgegevens en maak daarnaast €4,- voor de portokosten over op ons rekeningnummer NL34INGB0006652541 o.v.v. naam en startnummer. Wij sturen het shirt dan binnen twee weken na afloop naar je toe.