Uitslagen Seven Hills Record Run 2024

NN Zevenheuvelenloop X Hardlopen.nl voor bedrijven

Jij en je collega’s zijn enthousiast om in november samen fit en met veel plezier aan de start te verschijnen in Nijmegen. De NN Zevenheuvelenloop en Hardlopen.nl voor bedrijven (powered by Atletiekunie) slaan de handen ineen. Met een eigen vitaliteitsprogramma stomen we jullie klaar voor de wedstrijd met de leukste en meest verantwoorde voorbereiding voor jouw bedrijf! Dit aanbod is voor zowel beginnende als gevorderde lopers en is voor minimaal tien deelnemers.

Het programma gaat van start in week 37 (11 t/m 15 september) op een dag naar keuze en eindigt in week 46, vlak voor jullie start aan de NN Zevenheuvelenloop!

10 weken vitaliteitsprogramma

Wat kan ons gezamenlijke vitaliteitsprogramma jouw organisatie bieden in voorbereiding op de NN Zevenheuvelenloop?

  • Wekelijkse hardlooptrainingen op jouw bedrijfslocatie door gecertificeerde Atletiekunie trainers;  
  • Mogelijkheid tot toevoegen van kracht- en bootcampoefeningen;
  • Dag, tijdstip en locatie is volledig naar wens. Jij geeft aan wanneer de groep wilt starten en wij zorgen voor de rest;
  • Een kick-off met adviezen en inspiratie op thema; voeding, belastbaarheid, rust en meer;
  • Gezamenlijke kick-off met andere bedrijven op woensdag 27 september (middag/begin van de avond) onder leiding van Mike Foppen;
  • Een parcoursverkenning in oktober samen met andere bedrijvenlopers.

 

Succesformule: samen verantwoord hardlopen

Samen aan de NN Zevenheuvelenloop deelnemen stimuleert collega’s fit en vitaal te blijven. Hardlopen is uitermate geschikt om samen te doen: goed voor de collegialiteit dus. Met dit vitaliteitsprogramma bieden we jou en je collega's de ideale voorbereiding om samen met veel plezier fit aan de start te verschijnen.

Zó zetten de NN Zevenheuvenloop en de Atletiekunie zich in voor duurzame inzetbaarheid.

Kosten

Het vitaliteitsprogramma kost 125,00 euro per deelnemer (exclusief btw).

Vragen

Voor vragen over het vitaliteitstraject kun je contact opnemen via dit e-mailadres

Aanmelden

De inschrijving voor de Dustin Bedrijvenloop is sinds donderdag 1 juni open. Klik hier om je direct in te schrijven. In de inschrijving kun je aangeven of je meer informatie wil ontvangen over het vitaliteitstraject. De Atletiekunie neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.