Uitslagen Seven Hills Record Run 2024

In memoriam Ton Rutten

 

Onlangs bereikte ons het droevige bericht dat Ton Rutten overleden is. Ton was jarenlang een vertrouwd gezicht als starter bij de NN Zevenheuvelenloop en later ook bij de Marikenloop.

We leerden Ton kennen als een betrouwbare man die, samen met zijn Trees, meer dan 25 jaar bij onze evenementen betrokken was. Bij de jeugdwedstrijden gaf hij zelf ontelbare startschoten, bij de 15 km lange Zevenheuvelenloop en de Marikenloop startte hijzelf of leende, zoals hij dat zo mooi zei, “zijn startpistool aan de burgemeester, een minister of een andere hoogwaardigheidsbekleder”.

De laatste jaren was hij helaas niet meer in staat zelf de start te verzorgen, maar kwam hij, samen met Trees nog graag naar de genodigdenbijeenkomst om daar oude bekenden te ontmoeten en te genieten van het atletiekwereldje waarin hij zich zo thuis voelde.

Voor zijn bijdrage aan de Zevenheuvelenloop ontving hij de waarderingsspeld van de Stichting Zevenheuvelenloop. Een erkenning voor zijn jarenlange inzet voor en bijdrage aan het succes van de Nijmeegse hardloopevenementen.

Wij wensen Trees, Marion en Dorien, hun partners en kleinkinderen veel sterkte met dit verlies.

Stichting Zevenheuvelenloop