Uitslagen 2022

Doe mee aan de Lente Loopchallenge!

De lente komt eraan: we gaan lekker genieten van het mooie weer. Lekker buiten werken aan fit lichaam en een gezonde geest. 
Samen met Omroep Gelderland organiseren wij de Lente Loopchallenge. Een trainingstraject van 9 weken met op zondag 16 mei een knallende afsluiter van 5 km, 10 km of 15 km. Je loopt op 16 mei in je eigen omgeving op je eigen parcours.

Om je goed voor te bereiden op jouw uitdaging op zondag 16 mei bieden we je gratis trainingsschema's aan, gemaakt door Mike Foppen en Susan Krumins.

Voormalig toploper Dennis Licht (44:08 op de NN Zevenheuvelenloop in 2008) verzorgt een tweewekelijks webinar. Hij gaat hierin in gesprek met diverse experts uit de hardloopwereld.

Wanneer kun je beginnen?

We starten op maandag 15 maart. De trainingsschema's zijn vanaf zondag 14 maart op deze webpagina te downloaden.

Inschrijven

Wil jij meedoen aan de Lente Loopchallenge? Schrijf je dan nu alvast in.

Deelname aan de Lente Loopchallenge kost 7 euro. Hiervan gaat 6 euro naar het goede doel Jeugdfonds voor Sport & Cultuur.

Wat krijg ik als ik me inschrijf?

Naast een dosis motivatie om lekker te blijven lopen deze lente en een knalprestatie neer te zetten op zondag 16 mei, krijg je exclusief toegang tot de tweewekelijkse webinars van Dennis Licht. Op zondag 16 mei ontvang je een persoonlijke finishselfie met jouw gelopen afstand en tijd. Daarnaast sponsor je het goede doel Jeugdfonds voor Sport & Cultuur met het grootste gedeelte van het inschrijfgeld.

Schrijf je in voor de Lente Loopchallenge

 

Trainingsschema's

Mike Foppen en Susan Krumins hebben speciaal voor de Lente Loopchallenge trainingsschema's gemaakt voor de 5 kilometer (beginners en gevorderden), 10 kilometer en 15 kilometer.

Klik hier voor de trainingsschema's van de Lente Loopchallenge