Uitslagen 2019

Overwin jezelf bij de
New Balance Kilometer!

Versnel jij het meest bij de New Balance Kilometer? Dan maak je kans op mooie prijzen!

 

Iedere Zevenheuvelenloper kent hem wel: de zware 11e kilometer met de beklimming van de Postweg. Denk je de Zevenheuvelenweg te hebben overwonnen, moet je nog een keer naar ruim 90 meter hoogte klimmen. Op de top wacht de beloning van de lange afdaling richting Nijmegen. Je hebt de laatste heuvel van de NN Zevenheuvelenloop overwonnen! 

De 11e kilometer is de New Balance Kilometer! 

New Balance daagt je uit om zo veel mogelijk te versnellen op deze laatste klim. 
De New Balance Kilometer begint bij de boog op 10 kilometer op de Meerwijkselaan en eindigt bovenaan de Postweg onder de boog van de 11 kilometer.

Versnel jij het meest van alle deelnemers ten opzichte van je eigen gemiddelde kilometertijd tijdens de NN Zevenheuvelenloop? Dan win je een paar New Balance hardloopschoenen. 

Wat moet je doen om te winnen?

  • Versnel zoveel mogelijk tijdens de New Balance Kilometer
  • Lopers die het meeste versnellen ten opzichte van hun eigen gemiddelde kilometertijd winnen!
  • Hierbij wordt gekeken naar de procentuele versnelling ten opzichte van de eigen gemiddelde kilometertijd
  • De New Balance Kilometer is de 11e kilometer: de beklimming van de Postweg van km-punt 10 naar km-punt 11
  • Er zijn 10 prijzen voor mannen en 10 prijzen voor vrouwen: een paar New Balance hardloopschoenen
  • Winnaars krijgen na de NN Zevenheuvelenloop persoonlijk bericht

Rekenvoorbeeld

Loper A: Finisht in 45.00 (gemiddelde km-tijd = 3.00 min = 180 seconden). Over de New Balance Kilometer doet Loper A 2.50 min, dit is 10 seconden sneller dan zijn gemiddelde km-tijd. Loper A is 5,6% sneller op de New Balance Kilometer dan zijn gemiddelde km-tijd (10 seconden/180 seconden * 100%).

Loper B: Finisht in 1.30.00 (gemiddelde km-tijd = 6.00 min = 360 seconden). Over de New Balance Kilometer doet Loper B 4.30 min, dit is 90 seconden sneller dan zijn gemiddelde km-tijd. Loper B is 25,0% sneller op de New Balance Kilometer dan zijn gemiddelde km-tijd (90 seconden/360 seconden * 100%).

Loper C: Finisht in 1.15.00 (gemiddelde km-tijd = 5.00 min = 300 seconden). Over de New Balance Kilometer doet Loper C 5.40 min, dit is 40 seconden langzamer dan zijn gemiddelde km-tijd. Loper C is 13,3% langzamer op de New Balance Kilometer dan zijn gemiddelde km-tijd (-40 seconden/300 seconden * 100%).

Ranglijst:

  1. Loper B met 25,0%
  2. Loper A met 5,6%
  3. Loper C met -13,3%

In dit voorbeeld wint Loper B dus.

Spelregels

Deelnemers met kilometertijden die sterk afwijken van een realistische prestatie (te snel of te langzaam; bijvoorbeeld een km-tijd van meer dan 1,5x de langzaamste kilometertijd of een km-tijd die niet gelopen kan zijn), worden uit de uitslag verwijderd. Dit is ter beoordeling van MYLAPS Event Timing. De uitslag met de 10 winnaars bij de mannen en de vrouwen wordt gepubliceerd op deze pagina. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

WhatsApp ons!