Uitslagen 2019

NN Zevenheuvelenloop 2019

De 15 kilometer lange NN Zevenheuvelenloop staat bekend als dé wedstrijd met het mooiste parcours van Nederland. Ieder jaar komen er duizenden lopers uit binnen- en buitenland naar Nijmegen om hier te lopen en te ervaren hoe het is om samen met de wereldtop aan de start te staan. Het startschot van de NN Zevenheuvelenloop valt dit jaar op zondag 17 november om 13.00 uur.

  • Voor €20,95 heb je al een startbewijs
  • De NN Zevenheuvelenloop start om 13.00 uur
  • Er is maar één afstand: 15 kilometer

De inschrijving voor de editie van 2019 is gesloten.

Praktische informatie

Hoe ziet het shirt eruit?

Er is weer een nieuw Zevenheuvelenshirt. Het is een New Balance shirt gemaakt van functioneel en 100 % gerecycled materiaal. De bedrukking is door middel van gesublimeerde druktechniek op de shirtjes aangebracht, waardoor je geen dikke “plak” op je shirt voelt. Het shirt kost €22,95. HET ZEVENHEUVELENSHIRT 2019 IS UITVERKOCHT

Hoeveel is het inschrijfgeld?

Het inschrijfgeld voor de NN Zevenheuvelenloop is €20,95. Deelname aan de Zevenheuvelennacht kost €15,95.

Wat is de afstand van de loop?

De Zevenheuvelennacht is 7 km lang.

De NN Zevenheuvelenloop is 15 km lang.

Hoe ziet het parcours eruit?

Bekijk hier meer over het parcours. 

Wat is de eigen vervoerstoeslag?

De eigen vervoerstoeslag is de toeslag van €5,- die je betaalt als je niet uit de regio Njmegen komt, niet beschikt over een OV of NS jaarkaart en geen gebruik maakt van het door ons aangeboden treinkaartje.

Is er een goed doel?

Natuurmonumenten is het goede doel van de NN Zevenheuvelenloop. 

Krijg ik persoonlijke actiefoto's?

Er worden actiefoto’s van iedere deelnemer gemaakt en deze zijn binnen 48 uur na het evenement te vinden via je persoonlijke uitslag.

Hoe wordt mijn tijd geregistreerd?

De tijdregistratie gebeurt door middel van de MYLAPS Bibtag. Een tijdwaarnemingsysteem dat in het startnummer verwerkt wordt. Dit geldt voor alle afstanden. Met de MYLAPS Bibtag gaat jouw tijd pas lopen vanaf het moment dat je daadwerkelijk de startstreep passeert. Zo krijg je een zuivere, netto looptijd.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Kijk hier
NN Zevenheuvelenloop

Parcours

Het parcours staat niet alleen bekend als het mooiste van Nederland. maar ook het snelste ter wereld. Start en finish liggen op de Groesbeekseweg ter hoogte van de Sumatrastraat. Vandaar gaat het verder over de Nijmeegse Baan, Derdebaan, Zevenheuvelenweg, Meerwijkselaan, Postweg, Molenbosweg, Oude Kleefsebaan, Kwakkenbergweg, Postweg, Gelderselaan en Groesbeekseweg. De eerste 5 kilometers zijn verraderlijk door het vals plat. Het middenstuk kent pittige heuvels en voert over de Zevenheuvelenweg, de laatste vier kilometers gaan vals plat naar beneden.

Klik hier voor een overzichtskaart van het parcours.

Alle parcoursen

Inschrijven

De inschrijving is geopend! Een startbewijs kost €20,95. Bij je inschrijving kun je kiezen voor extra's zoals een Zevenheuvelenshirt en een treinkaartje. Ook kun je een gift voor het goede doel, Natuurmonumenten, doen. Wil jij meedoen aan de NN Zevenheuvelenloop? Schrijf je dan hier in!

2018_7H_SJAARSVELD_ZBM-392x.jpg
DSC_74432x.jpg
Zevenheuvelennacht11SJ2x.jpg
Zevenheuvelenloop_Roosenboom00672x.jpg
1 van 4

Openbaar vervoer

Iedereen die niet met de trein komt, niet in de regio Nijmegen woont en op de dag van de wedstrijd niet in het bezit is van een NS- of OV-jaarkaart, betaalt een eigen-vervoerstoeslag van € 5,-. Deze toeslag is bedoeld om het reizen per openbaar vervoer te stimuleren. Dit is niet alleen een belangrijk argument uit milieu-oogpunt, maar het voorkomt ook dat het centrum van Nijmegen verstopt raakt met auto’s. De opbrengst van de eigen-vervoerstoeslag investeert Stichting Zevenheuvelenloop in duurzame projecten. Klik hier voor meer informatie.

Untitled_design_(16).png