Uitslagen Seven Hills Record Run 2024

NN Zevenheuvelenloop: 's lands mooiste en 's werelds snelste 15 km

Al jaren trekt de NN Zevenheuvelenloop duizenden lopers uit binnen- en buitenland naar Nijmegen. Het parcours wordt wel beschouwd als het mooiste van Nederland. Daarnaast zijn de actuele wereldrecords over 15km bij de mannen én de vrouwen gelopen in Nijmegen. 

Trainingsschema's

Zorg dat je in november fit aan de start staat met onze trainingsschema's. Er zijn schema's voor de 7 en 15 km, zowel voor beginners als gevorderden. Lees hier meer over deze schema's.

Inschrijven

De inschrijving is geopend! Schrijf je via deze link in.

Praktische informatie

Is er een goed doel?

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Gelderland is het goede doel van NN Zevenheuvelenloop en de NN Zevenheuvelennacht. Meer info vind je hier.

Hoeveel is het inschrijfgeld?

Het inschrijfgeld voor de NN Zevenheuvelenloop is €26,95. Deelname aan de NN Zevenheuvelennacht kost €20,95. Tot en met 18 jaar kost inschrijving €10,-.

 

Hoe ziet het shirt eruit?

Er is weer een nieuw Zevenheuvelenshirt. Een geweldig mooi shirt waar je in gezien wilt worden! Uiteraard weer gemaakt van 100% gerecycled materiaal en met een mooie pasvorm. Klik hier als je benieuwd bent naar het nieuwe shirt. De prijs van het shirt is €29,95.

Hoe wordt mijn tijd geregistreerd?

De tijdregistratie gebeurt door middel van de MYLAPS Bibtag. Een tijdwaarnemingsysteem dat in het startnummer verwerkt wordt. Dit geldt voor alle afstanden. Met de MYLAPS Bibtag gaat jouw tijd pas lopen vanaf het moment dat je daadwerkelijk de startstreep passeert. Zo krijg je een zuivere, netto looptijd.

Hoe laat is de start?

De start van de NN Zevenheuvelennacht is op zaterdag 16 november om 19:00 uur, de start van de NN Zevenheuvelenloop is op zondag 17 november om 13:00 uur. De exacte tijden per startvak volgen nog.

 

Krijg ik persoonlijke actiefoto's?

Er worden actiefoto’s van iedere deelnemer gemaakt en deze zijn binnen 48 uur na het evenement te vinden via je persoonlijke uitslag.

Wat is de afstand van de loop?

De NN Zevenheuvelennacht is 7 km lang.

De NN Zevenheuvelenloop is 15 km lang.

De Mini Zevenheuvelenloop is 400 meter (groep 1 t/m 4) en 800 meter (groep 5 t/m 8) lang.

Hoe ziet het parcours eruit?

Bekijk hier de parcoursen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Kijk hier
NN Zevenheuvelenloop

Parcours

Het parcours staat niet alleen bekend als het mooiste van Nederland. maar ook het snelste ter wereld. Start en finish liggen op de Groesbeekseweg ter hoogte van de Sumatrastraat. Vandaar gaat het verder over de Nijmeegse Baan, Derdebaan, Zevenheuvelenweg, Meerwijkselaan, Postweg, Molenbosweg, Oude Kleefsebaan, Kwakkenbergweg, Postweg, Gelderselaan en Groesbeekseweg. De eerste 5 kilometers zijn verraderlijk door het vals plat. Het middenstuk kent pittige heuvels en voert over de Zevenheuvelenweg, de laatste vier kilometers gaan vals plat naar beneden.

Alle parcoursen

Deelnamekosten

Deelname aan de 15 kilometer van de NN Zevenheuvelenloop kost €26,95. Hiervoor krijg je het volgende:

  • Deelname aan dé herfstklassieker
  • Startnummer met voornaam, inclusief tijdsregistratiechip
  • Officieel gemeten én veilig parcours
  • Drankvoorziening onderweg en aan de finish
  • Garderobe voor de start
  • Omkleedgelegenheid voor de start
  • Medische verzorging 
  • Officiële uitslagen op de website en in de app
  • Persoonlijke actiefoto tijdens de race
  • App met live tracking mogelijkheid

Voor €3,50 kun je een medaille bij je inschrijving bestellen. Een uniek Zevenheuvelen-hardloopshirt met korte mouwen kost €29,95 en kun je ook bij je inschrijving bestellen

Medaille gravering

Laat na afloop razendsnel je medaille graveren met je naam en gelopen tijd. Dit kun je bij je inschrijving bestellen voor een meerprijs van €7,50. Kies bij je inschrijving voor medaille mét gravering voor €11,-.