Uitslagen 2019

Overdragen startnummer

Via de buttons hieronder is het mogelijk om je startnummer over te dragen.

Overdragen startnummer NN Zevenheuvelennacht (7km)

Overdragen startnummer NN Zevenheuvelenloop (15km)

Hoe draag ik mijn startnummer over?

Als je je startnummer wilt overdragen doe dat dan via deze site. Het is niet toegestaan om met het startnummer van iemand anders te lopen als je dit niet hebt overgedragen.

Om een startnummer over te dragen heb je het startnummer van de oorspronkelijke deelnemer nodig. Zorg ervoor dat dit nummer bij de nieuwe deelnemer terecht komt. Wij verstrekken geen nieuwe startnummers. Om over te dragen heb je van de oude deelnemer het startnummer en de geboortedatum nodig.

Overdragen kan tot en met zaterdag 20 november, 12.00 uur. Tot en met donderdag 18 november kun je bovendien kiezen voor een eigen naamsticker, waarbij je je eigen verwachte eindtijd kunt aangeven. Hoef je geen eigen naamsticker, dan is overdragen gratis.

Overdragen startnummer met T-shirt

Als je een T-shirt hebt besteld voor 8 september, dan zit er een T-shirtbon aan het startnummer. Met de T-shirtbon kun je tijdens het Zevenheuvelenweekend het bestelde shirt ophalen. Let er bij overdracht van het startnummer dus op dat de nieuwe deelnemer het T-shirt kan ophalen.

Wanneer je een shirt besteld hebt na 8 september, zit er geen t-shirtbon aan het startnummer, maar wordt dit shirt opgestuurd.

Bij overdracht van startnummer zal het shirt naar de originele deelnemer die het shirt besteld heeft, opgestuurd worden, niet naar de nieuwe deelnemer.

WhatsApp ons!