Uitslagen 2019

Overwin de heuvels

Wil jij in november deelnemen aan de Zevenheuvelennacht en/of de NN Zevenheuvelenloop en zoek je naar een goede start voor je trainingen of zoek je tips en tricks voor een snellere tijd? Kom dan op zondag 16 juni naar ‘Overwin de Heuvels’. Een inspirerende dag over hardlopen, voeding, mentale veerkracht en ademhalen, georganiseerd door Stichting Zevenheuvelenloop, InnOmnia en Susan Krumins.

Tijdens die dag in Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal, direct aan het parcours van de NN Zevenheuvelenloop, zet je met vier workshops door Susan Krumins en trainers van InnOmnia een eerste stap naar een succesvolle Zevenheuvelennacht en/of NN Zevenheuvelenloop.

Verbeter je looptechniek met Susan Krumins

Niemand minder dan zilveren EK medaillewinnares en Olympiër Susan Krumins én ambassadeur van de Stichting Zevenheuvelenloop helpt je op 16 juni met het verbeteren van je looptechniek zodat je de afstand makkelijker volbrengt of je tijd kunt verbeteren.

PROGRAMMA

De dag duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur met vier workshoprondes en een lunch.

De kosten voor deelname zijn € 89,-. Hierbij inbegrepen is een startbewijs voor de Zevenheuvelennacht of de NN Zevenheuvelenloop.

  • Workshop Looptechniek door Susan Krumins
  • Workshop Voeding
  • Workshop Mentale veerkracht
  • Workshop Ademhalen en focus
  • Trainingsschema (optioneel: trainingsschema op maat)
  • Koffie/thee
  • Lunch
  • Startbewijs voor de Zevenheuvelennacht en/of de NN Zevenheuvelenloop


WORKSHOP LOOPTECHNIEK

Je loopt met Susan Krumins op de Zevenheuvelenweg. Bij deze training is er aandacht voor je techniek. Wat kan er beter aan jouw techniek en hoe voorkom je daarmee blessures? Fit blijven is belangrijk voor een goede prestatie.

WORKSHOP VOEDING

Wat is de invloed van wat je eet en drinkt op je prestatie? Hoe zorg je voor een optimale verbranding tijdens het lopen? Hoe kun je gezonde voeding inzetten voor een betere prestatie? Aan de orde komen basiskennis over voeding en het verschil tussen “voeden en vullen”. Een leuke workshop waarbij je zelf aan de slag gaat.

WORKSHOP MENTALE VEERKRACHT

Wat doe je als het tijdens je voorbereiding of op de wedstrijddag anders loopt dan je dacht? Hoe ga je om met tegenslag? Tijdens deze workshop krijg je oefeningen die je helpen te accepteren, bij te sturen en nieuwe doelen te stellen.

WORKSHOP ADEMHALEN EN FOCUS

Voor een optimale prestatie is zuustofopname van groot belang. Tijdens deze workshop ervaar je de invloed van ademhalen tijdens het lopen en in het dagelijks leven. Daarnaast leer je hoe je met een gezonde ademhaling je focus kunt verbeteren.

SCHRIJF JE IN VOOR OVERWIN DE HEUVELS