Uitslagen 2019

Extra uitdaging!

Doe mee aan de Overwinter Challenges en daag jezelf uit tot mooie hardloopprestaties. Je vindt de Overwinter Challenges in de trainingsschema's van Mike en Susan.

Hieronder vind je per Overwinter Challenge de uitleg.

         

Overwinter Challenge 1

14 - 20 december 2020

Doe je training op jouw mooiste hardloopparcours en neem een selfie.

De NN Zevenheuvelenloop heeft het mooiste wedstrijdparcours van Nederland, maar ook in jouw eigen omgeving zijn vast genoeg mooie plekken om hard te lopen. Gaat jouw mooiste hardlooprondje over het strand? Of dwars over de Veluwe? Loop je het liefst langs de grachten in Amsterdam? Laat jouw mooiste hardloopplek aan ons zien met #overwindewinter op facebook of Instagram.

Overwinter Challenge 2

1 januari 2021

Begin het jaar goed en ga trainen op Nieuwjaarsdag.

Natuurlijk ben je moe na een gezellige avond én nacht waarin je proost op het nieuwe jaar. Trek toch je hardloopschoenen aan op vrijdag 1 januari en ga de deur uit! Zeker weten dat je met een goed gevoel thuiskomt na de training. Ben je het nieuwe jaar meteen goed begonnen! 

Overwinter Challenge 3

13 januari 2021

Loop de hoogtemeters van de NN Zevenheuvelennacht of de NN Zevenheuvelenloop.

Even voelen hoeveel hoogtemeters het parcours van de 7 of de 15 kilometer nou heeft. Loop een afstand naar keuze, maar maak de hoogtemeters die horen bij de 7 of de 15 kilometer. De NN Zevenheuvelennacht heeft 60 hoogtemeters, de NN Zevenheuvelenloop maar liefst 140! Pak die heuvels!

Overwinter Challenge 4

27 januari 2021

Loop alsof het dé wedstrijd van het jaar is

Zo af en toe moet je jezelf eens flink prikkelen. Loop daarom eens alsof je een wedstrijd loopt. Voor de lopers die het schema van de 7 km volgen, betekent dat een 7 kilometer volle bak. Voor de lopers van de 15 kilometer is het ietsje anders: volg je het schema voor beginners: loop dan 2 x 5 km volle bak (met 2 minuten pauze). Volg je het gevorderdenschema, ga dan voor 3 x 5km met een minuutje pauze. Of loop die 15 in één ruk door. Gas geven!

OVERWINTER CHALLENGE 5

10 februari 2021

Sla zo vaak mogelijk linksaf tijdens één training

Mike en Susan houden ervan: rondjes op de atletiekbaan tegen de klok in; verstand op nul en alleen maar linksaf slaan. Bij deze Overwinter Challenge dagen we je uit om vooraf een route uit te stippen met zoveel mogelijk afslagen naar links, zonder ook maar een keer rechtsaf te slaan. Gebruik je creativiteit en maak een mooie verrassende route door je eigen omgeving. Wie weet kom je op plekjes waar je nog nooit eerder bent geweest. 

 

OVERWINTER CHALLENGE 6

28 februari 2021

Bak een 7H taart/koek/kwarkbol

Tussen de trainingen moet je natuurlijk goed herstellen (en jezelf eens lekker verwennen). Bak daarom een lekkere taart, koekjes óf de kwarkbollen uit het boek Dreams* van Susan. Maak er iets moois van en laat je lekkere bakwerk zien op Instagram met #overwindewinter.

 

OVERWINTER CHALLENGE 7

3 maart 2021

Test jezelf en ga all out!

Het is tijd om echt eens te kijken hoe je ervoor staat. Maak je veters goed vast, want vandaag ga jij zo hard als je kunt. De lopers lopers die het schema van de 7 km volgen, lopen een 7 km alsof ze een wedstrijd doen: zo hard mogelijk dus! De 15 kilometer lopers kunnen kiezen: de beginners lopen 2 x 5 km volle bak (met 2 minuten pauze) en de gevorderden lopen 3 x 5km met een minuutje pauze, óf loop de 15 km in één keer. Ga ervoor!

 

 

Trainingsprogramma Overwin de Winter

Terug naar de schema's