Uitslagen 2019

Extra uitdaging!

Doe mee aan de Overwinter Challenges en daag jezelf uit tot mooie hardloopprestaties. Je vindt de Overwinter Challenges in de trainingsschema's van Mike en Susan.

Hieronder vind je per Overwinter Challenge de uitleg.

         

Overwinter Challenge 1

14 - 20 december 2020

Doe je training op jouw mooiste hardloopparcours en neem een selfie.

De NN Zevenheuvelenloop heeft het mooiste wedstrijdparcours van Nederland, maar ook in jouw eigen omgeving zijn vast genoeg mooie plekken om hard te lopen. Gaat jouw mooiste hardlooprondje over het strand? Of dwars over de Veluwe? Loop je het liefst langs de grachten in Amsterdam? Laat jouw mooiste hardloopplek aan ons zien met #overwindewinter op facebook of Instagram.

Overwinter Challenge 2

1 januari 2021

Begin het jaar goed en ga trainen op Nieuwjaarsdag.

Natuurlijk ben je moe na een gezellige avond én nacht waarin je proost op het nieuwe jaar. Trek toch je hardloopschoenen aan op vrijdag 1 januari en ga de deur uit! Zeker weten dat je met een goed gevoel thuiskomt na de training. Ben je het nieuwe jaar meteen goed begonnen! 

Overwinter Challenge 3

13 januari 2021

Loop de hoogtemeters van de NN Zevenheuvelennacht of de NN Zevenheuvelenloop.

Even voelen hoeveel hoogtemeters het parcours van de 7 of de 15 kilometer nou heeft. Loop een afstand naar keuze, maar maak de hoogtemeters die horen bij de 7 of de 15 kilometer. De NN Zevenheuvelennacht heeft 60 hoogtemeters, de NN Zevenheuvelenloop maar liefst 140! Pak die heuvels!

Overwinter Challenge 4

27 januari 2021

Loop alsof het dé wedstrijd van het jaar is

Zo af en toe moet je jezelf eens flink prikkelen. Loop daarom eens alsof je een wedstrijd loopt. Voor de lopers die het schema van de 7 km volgen, betekent dat een 7 kilometer volle bak. Voor de lopers van de 15 kilometer is het ietsje anders: volg je het schema voor beginners: loop dan 2 x 5 km volle bak (met 2 minuten pauze). Volg je het gevorderdenschema, ga dan voor 3 x 5km met een minuutje pauze. Of loop die 15 in één ruk door. Gas geven!

 

Trainingsprogramma Overwin de Winter

Terug naar de schema's