Uitslagen 2023

Ontdek de parcoursen samen met Team Zevenheuvelen!

Een goede voorbereiding is het halve werk! En met een parcoursverkenning op zak weet jij wat je kan verwachten om jouw beste race te lopen. Daarom organiseren we voor zowel de 15km als de 7km een parcoursverkenning:

- 29 oktober om 9:00 voor de NN Zevenheuvelenloop (15km)
- 2 november om 19:30 voor de NN Zevenheuvelennacht (7km)

Omdat we het fijn vinden om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, vragen we je vooraf kostenloos aan te melden via onderstaande button:

Aanmelden 7KM parcoursverkenning

Aanmelden 15KM parcoursverkenning

We beginnen en eindigen beide verkenningen vanuit de winkel van Runnersworld Nijmegen aan de Klein Mariënburg 3.

De training

We vertrekken vanaf de Runnersworld winkel in Nijmegen en doen samen een warming-up onder leiding van de ervaren Team Zevenheuvelen atleten. Daarna gaan we in verschillende niveau- en afstandsgroepen het parcours verkennen. Uiteraard lopen de atleten van Team Zevenheuvelen ook mee en geven ze aanwijzingen die je tijdens de wedstrijd kunt gebruiken om de heuvels te overwinnen. Maak je geen zorgen over je tempo, iedereen is welkom. Het wordt een gezellig en hopelijk ook leerzaam rondje! Na afloop staat er ook nog een hapje en drankje voor je klaar in de winkel van Runnersworld.

Aanmelden

Deelname aan de parcoursverkenning is gratis. We vinden het wel fijn als je je even aanmeldt, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Let op: er is plaats voor maximaal 100 deelnemers.

Vragen

Vragen over de parcoursverkenning kun je stellen via info@zevenheuvelenloop.nl.