Uitslagen 2023

Succesloop uit coronatijd in nieuw jasje: Seven Hills Record Run

Op zaterdag 20 april vindt de tweede ‘Seven Hills Record Run’ plaats - een herhaling van ons prestatiegerichte hardloopevenement in coronatijd. Deze unieke run van Stichting Zevenheuvelenloop daagt je uit om je persoonlijke record te verbreken op een razendsnel 5 kilometer parcours in het Nijmeegse Goffertpark. De run biedt een mooie uitdaging voor zowel ervaren atleten als enthousiaste amateurs.

Klik hier om je direct in te schrijven

Voor een overzicht van de veelgestelde vragen, kijk naar de FAQ van de Seven Hills Record Run.

Vier nationale records in 2020

Op dit snelle 5km parcours werd in coronatijd menig PR en NR verbroken. Zo liep onze ambassadeur en Nijmegenaar Mike Foppen een Nederlands record met 13.31 min en finishte Maureen Koster bij de vrouwen in een knappe 15.25 min. Verder werd in 2020 het Spaans, Zweeds en Ijslands nationaal record verbroken in Nijmegen. 

Heats op basis van streeftijd

Het parcours bestaat uit 4 rondes van 1250 meter in het Goffertpark (parcourskaart volgt). Bij je inschrijving geef je door wat je streeftijd is en je recente PR. Je wordt vervolgens ingedeeld in een heat met anderen die ongeveer dezelfde tijd willen lopen. Deelnemen kan alleen bij een streeftijd van 30 minuten of lager. 

Let op: de heats worden steeds korter in tijd, dus als je een te snelle tijd opgeeft kan het zijn dat je niet mag finishen. Bijvoorbeeld: als je je opgeeft voor < 25 minuten, maar je doet er 27 minuten over, kan het zijn dat je de finish niet haalt omdat we het parcours afsluiten. Schrijf je dus niet in voor een te snelle tijd.

Om ervoor te zorgen dat deelnemers zo snel mogelijk het parcours over kunnen, lopen er nooit twee heats gelijktijdig over het parcours. Er is dus veel ruimte en inhalen is goed te doen. Deelnemers en toeschouwers kunnen naast de mooie prestaties ook genieten van muziek, eten en drinken. 

Inschrijving Seven Hills Record Run

De inschrijving voor de Seven Hills Record Run is geopend via deze link. Het aantal deelnemers is beperkt, dus op tijd inschrijven is raadzaam. 

Deelnamereglement

Klik hier voor het deelnamereglement van de Seven Hills Record Run.

Inschrijving geopend

Schrijf je nu in