Uitslagen 2023

Beste lopers, 
Het was een mooie editie van de NN Zevenheuvelenloop. Maar: helaas ging niet alles goed voor sommige deelnemers. Dat willen we graag toelichten:

𝐓𝐞𝐤𝐨𝐫𝐭 𝐚𝐚𝐧 𝐰𝐚𝐭𝐞𝐫:
Onze drankposten waren tot aan de laatste week helemaal ingericht op Ooho's. 48 uur voor de start bleek dat er 30% minder Ooho's geleverd konden worden. We hebben vervolgens alles op alles gezet om om te schakelen naar bekers; dat is niet voldoende gelukt. Het logistieke proces van Ooho's vraagt veel minder handelingen dan het vullen van duizenden bekers. Binnen de tijd die we hadden is het ons niet gelukt om voldoende bekers te vullen.

𝐏+𝐑 𝐍𝐨𝐨𝐫𝐝: 
Bij P+R Noord in Nijmegen-Lent hebben deelnemers veel te lang in de rij gestaan voor de bussen. Voor het vervoer zijn we afhankelijk van Hermes/Breng. Zij zeggen hierover het volgende: 
"Wij hebben geconstateerd dat er ‘voertuig vol’ meldingen zijn verzonden, maar digitaal en niet direct via de verkeersleiding. Daardoor was achteraf pas bekend dat er deelnemers zijn blijven staan. Wij betreuren dat ten zeerste en bieden daarvoor excuses aan. Dat is maar een hele kleine pleister op de wond, dat zijn we ons bewust, maar terugdraaien is helaas niet meer mogelijk."

𝐓𝐢𝐣𝐝𝐰𝐚𝐚𝐫𝐧𝐞𝐦𝐢𝐧𝐠: 
MyLaps, die de tijdsregistratie bij onze evenementen verzorgt, had zondag helaas problemen met de tijdsregistratie. Hierdoor hebben een aantal deelnemers geen finishsregistratie in de app. Wanneer dit bij jou ook het geval is, kijk dan in de uitslag op de website. Wanneer je niet in de uitslag staat, kun je mailen naar maarten.krol@mylaps.com. Houd er rekening mee dat correcties alleen zichtbaar zijn in de uitslag op de website, niet meer in de app.

Bij Stichting Zevenheuvelenloop organiseren we onze evenementen op een zo duurzaam mogelijke wijze. Dit mag er natuurlijk niet toe leiden dat mensen geen water kunnen krijgen of veel te lang moeten wachten bij een P+R. We gaan dan ook weer grondig evalueren en zullen extra aandacht geven aan deze punten. 

Voor alle deelnemers die hinder hebben ondervonden van één of meerdere van bovenstaande punten: onze welgemeende excuses.