Uitslagen 2019

Aanstaande zondag 16 mei vind je hier een link naar de uitslagen van de Lente Loopchallenge.

Hoe kom je in de uitslag?

Om in de uitslag te komen heb je drie dingen nodig: de NN Zevenheuvelenloop app, jouw startnummer en een bewijs van jouw gelopen tijd

 • De NN Zevenheuvelenloop app kun je hier downloaden voor Apple of Android.
 • Je startnummer vind je in de mailing die we op dinsdag 11 mei versturen.
 • Een bewijs van jouw gelopen tijd kan bijvoorbeeld een foto van je horloge met eindtijd of een printscreen van de eindtijd op je telefoon zijn.

Vervolgens doorloop je de volgende stappen:

 • Ga in de NN Zevenheuvelenloop app naar 'Uploaden resultaten'
 • Vul je startnummer, geboortedatum en finishtijd in
 • Upload een screenshot of foto (JPG, PNG, GIF of SVG formaat) met bewijs van je afgelegde afstand en finishtijd
 • Verstuur het formulier
 • Binnen 5 minuten kun je in de app via 'Uitslagen' van de Lente Loopchallenge jouw naam terugvinden in de uitslag. Op zondag 16 mei verschijnt er ook een link naar de uitslagen op deze pagina.

Let op: het formulier om je uitslag te uploaden is pas vanaf zondag 16 mei om 07.00 uur beschikbaar in de NN Zevenheuvelenloop app.

Hoe maak je een finishselfie?

Via de NN Zevenheuvelenloop app kun je een persoonlijke finishselfie maken en downloaden.

Voordat je een persoonlijke finishselfie met je gelopen afstand en eindtijd kunt maken moet je je uitslag uploaden via de stappen hierboven.

De finishselfie optie wordt zondag 16 mei drie keer geactualiseerd: om 12.00 uur, om 15.00 uur en om 22.00 uur. Als je bijvoorbeeld om 13.30 uur je uitslag uploadt, kun je vanaf 15.00 uur jouw persoonlijke finishselfie maken.

Het maken van de finishselfie werkt als volgt:

 • Ga in de NN Zevenheuvelenloop app naar 'Maak een finishselfie'
 • Zoek jezelf op via de knop 'Vind een deelnemer' en klik op 'volgen activeren'
 • Je ziet nu je naam staan onder de plattegrond. Klik op je naam en vervolgens op de oranje button met 'Maak een selfie met jouw eindttijd'
 • De camera van je telefoon gaat aan en je ziet nu de overlays met jouw afstand en eindtijd.
 • Je kunt nu een foto maken of een foto vanaf je telefoon uploaden door op het icoontje rechtsonder te klikken.
 • Nadat je een foto hebt gemaakt, verschijnt deze in een map 'NNZevenheuvelenloop' bij de afbeeldingen op je telefoon. Je kunt de selfie ook direct delen via Instagram, facebook, WhatsApp of een andere app. 

Let op: Als jouw afstand en tijd niet op de selfie verschijnen, dan heb je je resultaat nog niet goed geupload via de stappen hierboven of je moet nog even wachten totdat de selfie-overlays zijn geüpdate. Dit doen we om 12.00 uur, 15.00 uur en 22.00 uur.
 

Wijzigen afstand

Ga jij zondag een andere afstand lopen dan waarvoor je je had ingeschreven? Geef dit dan aan ons door via lenteloopchallenge@zevenheuvelenloop.nl. Als je je afstandswijziging niet doorgeeft, kom je in de uitslag van de verkeerde afstand en staat de afstand niet goed op je persoonlijke finishselfie.

#lenteloopchallenge

Heb jij er zin in en zou je het leuk vinden als er nóg meer lopers meedoen aan de Lente Loopchallenge volgende week? Deel je enthousiasme dan op social media en gebruik #lenteloopchallenge.

Live uitzending Omroep Gelderland

Omroep Gelderland doet zondag tussen 10.00 en 12.00 uur live verslag van de Lente Loopchallenge. Heel veel lopers komen in de uitzending en verslaggeefster Sonja Booms gaat op pad om deelnemers te interviewen.

Bekijk hier op zondag 16 mei van 10.00 tot 12.00 uur de live uitzending van Omroep Gelderland

 

WhatsApp ons!