Uitslagen 2019

Bezorg duizenden lopers een fantastische dag

De NN Zevenheuvelenloop is dé herfstklassieker onder de hardloopwedstrijden, al meer dan 35 jaar lang. Hardlopers uit heel Nederland komen in het derde weekend van november naar Nijmegen om daar te lopen op het mooiste parcours van Nederland, en het snelste ter wereld! Al verschillende keren liepen toplopers een wereldrecord op dit parcours, maar ook voor recreanten is de omgeving van Nijmegen en Groesbeek een reden om ieder jaar terug te komen.

Behalve het mooie parcours zijn lopers ieder jaar zéér tevreden over de perfecte organisatie. Na afloop krijgen we berichten als: "bedankt, alles was weer tiptop in orde", "van begin tot eind prima geregeld", "dank aan de behulpzame vrijwilliger die mij hielp toen ik mijn startnummer kwijt bleek te zijn". Op social media krijgen wij de meeste reacties als wij onze vrijwilligers bedanken.

Wil jij ook meehelpen om duizenden mensen een fantastische dag te laten beleven in Nijmegen? Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit team? En zou je wel eens een kijkje in de keuken van zo'n groot evenement willen nemen? Help dan mee als vrijwilliger. 

Veel verschillende taken

Er zijn veel verschillende taken voor ongeveer 800 vrijwilligers: in de voorbereiding zorgen vrijwilligers voor de verzending van de deelnemerspakketten en de opbouw van het start- en finishgebied, het uitzetten van het parcours e.d. Op de dag van de loop zelf zorgen vrijwilligers voor een soepel verloop van de dag. Er zijn infoposten, medewerkers in het start- en finishgebied, onderweg is het belangrijk om de wegen verkeersvrij en dus veilig te houden. 

Alleen of met je club?

Je kunt je individueel aanmelden als vrijwilliger, maar nog leuker is het als je je met een hele groep van jouw (sport-, muziek- of andere) vereniging aanmeldt. In ruil voor deelname met een club, doen wij een donatie in de clubkas. Je kunt natuurlijk ook met een club mensen werken voor een donatie aan een goed doel.

Inschrijven of meer informatie

Wil je je inschrijven als vrijwilliger? Dat kan zodra we weten wanneer we weer een evenement mogen organiseren. Je kunt je nu al wel aanmelden om op de hoogte te blijven van onze activiteiten. We sturen geregeld een nieuwsbrief als er nieuws is en zodra de inschrijving opengaat, ontvang je als eerste mogelijkheid om je in te schrijven!  Ook als je meer informatie wil, kun je mailen naar: medewerkers@zevenheuvelenloop.nl

 

WhatsApp ons!