Uitslagen 2019

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

De NN Zevenheuvelenloop is niet mogelijk zonder de medewerking van een groot aantal vrijwilligers. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn zo’n 800 vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen.

Er zijn veel verschillende taken: in de voorbereiding zorgen vrijwilligers voor de verzending van de deelnemerspakketten en de opbouw van het start- en finishgebied, het uitzetten van het parcours e.d. Op de dag van de loop zelf zorgen vrijwilligers voor een soepel verloop van de dag. Er zijn infoposten, medewerkers in het start- en finishgebied, onderweg is het belangrijk om de wegen verkeersvrij en dus veilig te houden. Dit jaar hebben we extra veel verkeersregelaars nodig!!

Als vrijwilliger krijg je een kijkje in de keuken van de organisatie en beleef je, net als de lopers, een onvergetelijke dag.

Alleen of met je club?

Je kunt je individueel aanmelden als vrijwilliger, maar nog leuker is het als je je met een hele groep van jouw (sport-, muziek- of andere) vereniging aanmeldt. In ruil voor deelname met een club, doen wij een donatie in de clubkas. Je kunt natuurlijk ook met een club mensen werken voor een donatie aan een goed doel.

Inschrijven

Om je aan te melden als vrijwilliger, volg je onderstaande stappen:

  1. Ga naar https://vrijwilligers.nnzevenheuvelenloop.nl/ of klik op de button rechts.
  2. Heb je eerder meegeholpen? Dan heb je als het goed is al een account en kun je daarmee inloggen. Anders kun je een nieuw account aanmaken. 
  3. Als je een nieuw account aanmaakt, kun je ook aangeven voor welke ‘organisatie’ je werkt. Klik je eigen organisatie aan. Heb je al een account, dan kun je dit checken/veranderen bij ‘mijn gegevens’  rechts bovenin. Als je niet voor een club meehelpt, maar op persoonlijke titel, kun je dit vakje leeg laten.
  4. Login en klik op ‘beschikbaarheid opgeven’. 
  5. Per dag kun je je inschrijven voor een specifieke taak** of aanvinken dat de organisatie je vrij mag inplannen.
  6. Bij de opmerkingen onderaan kun je aangeven als je niet de hele dag beschikbaar bent en eventuele andere opmerkingen plaatsen.
  7. Klik op ‘Bevestigen’.
  8. Je krijgt tzt meer informatie vanuit de organisatie over de taak en dienst waarop je bent ingedeeld.

** Vanwege de corona-maatregelen vallen veel taken weg (garderobe, drankpost, etc), maar er zijn wél meer verkeersregelaars nodig. Daarom is het alleen mogelijk om je specifiek voor deze taak in te schrijven. We hopen dat jullie bereid zijn om deze taak dit jaar uit te voeren. Helaas is het daardoor ook (waarschijnlijk) niet mogelijk om jullie bij elkaar te plaatsen, aangezien je als verkeersregelaar meestal alleen op een post staat. Als je geen verkeersregelaar wilt zijn, kan je je ook opgeven voor ‘andere taak’.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Mail dan naar: medewerkers@zevenheuvelenloop.nl

Schrijf je in als vrijwilliger

Schrijf je in als vrijwilliger