Uitslagen 2019

NN Zevenheuvelennacht:
7 kilometer lang genieten

De NN Zevenheuvelennacht is een belevenis voor iedereen. Ben je beginner of gevorderde loper? Dit parcours en de entourage betoveren iedereen. Toppers laten zich uitdagen door het pittige parcours, recreanten genieten van de de mysterieuze verlichting en geluiden onderweg.

De NN Zevenheuvelennacht vindt plaats op de zaterdagavond vóór de NN Zevenheuvelenloop en is een loopevenement in het donker over een afstand van 7 kilometer. 

Inschrijven

De inschrijving voor de NN Zevenheuvelennacht is gesloten.

 

Praktische informatie

Hoe laat is de start?

De start van de NN Zevenheuvelennacht is op zaterdag 20 november om 19:00 uur, de start van de NN Zevenheuvelenloop is op zondag 21 november om 13:00 uur.

Hoe wordt mijn tijd geregistreerd?

De tijdregistratie gebeurt door middel van de MYLAPS Bibtag. Een tijdwaarnemingsysteem dat in het startnummer verwerkt wordt. Dit geldt voor alle afstanden. Met de MYLAPS Bibtag gaat jouw tijd pas lopen vanaf het moment dat je daadwerkelijk de startstreep passeert. Zo krijg je een zuivere, netto looptijd.

Hoe ziet het shirt eruit?

Er is weer een nieuw Zevenheuvelenshirt. Een geweldig mooi shirt waar je in gezien wilt worden! Uiteraard weer gemaakt van 100% gerecycled materiaal en met een mooie pasvorm. Klik hier als je benieuwd bent naar het nieuwe shirt.

Hoe ziet het parcours eruit?

Bekijk hier meer over het parcours. 

Is er een goed doel?

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Gelderland is het goede doel van NN Zevenheuvelenloop en de NN Zevenheuvlennacht 2021. Meer info vind je hier.

Hoeveel is het inschrijfgeld?

Het inschrijfgeld voor de NN Zevenheuvelenloop is €21,95. Deelname aan de NN Zevenheuvelennacht kost €16,95.

Wat is de afstand van de loop?

De NN Zevenheuvelennacht is 7 km lang.

De NN Zevenheuvelenloop is 15 km lang.

De Mini Zevenheuvelenloop is 400 meter (groep 1 t/m 4) en 800 meter (groep 5 t/m 8) lang.

Krijg ik persoonlijke actiefoto's?

Er worden actiefoto’s van iedere deelnemer gemaakt en deze zijn binnen 48 uur na het evenement te vinden via je persoonlijke uitslag.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Kijk hier
NN Zevenheuvelennacht

Parcours

Het parcours van de NN Zevenheuvelennacht kent enkele stijgingen, maar het is zeker goed te doen voor goed voorbereide lopers. Start en de finish liggen op de Groesbeekseweg, ter hoogte van de Sumatrastraat. Vanaf de start gaat het parcours via de Groesbeekseweg naar de Sophiaweg, waar de meest serieuze beklimming begint. Deze loopt via de Louiseweg verder omhoog naar de Kwakkenbergweg. Daar sla je linksaf en dan begint al gauw de afdaling terug naar de Postweg en de Gelderselaan. Daar slaan de lopers rechtsaf terug naar de Groesbeekseweg.

Klik hier voor een overzichtskaart van het parcours.

Alle parcoursen