Uitslagen 2019

De  Zevenheuvelennacht

Dit jaar is het is alweer de 7e editie van de zevenheuvelennacht.

Op zaterdagavond 16 november vindt de 7 km lange Zevenheuvelennacht plaats. Het startschot valt precies om 19.00 uur en er is plek voor 7000 deelnemers. De Zevenheuvelennacht is vooral een beleving. Geschikt voor jong en oud en alle niveaus. Onderweg is er de sprookjesachtige passage op de Louisiaweg en bij start en finish zorgt een spectaculaire lichtshow voor veel sfeer.

Praktische informatie

Hoe ziet het shirt eruit?

Er is weer een nieuw Zevenheuvelenshirt. Het is een New Balance shirt gemaakt van functioneel en 100 % gerecycled materiaal. De bedrukking is door middel van gesublimeerde druktechniek op de shirtjes aangebracht, waardoor je geen dikke “plak” op je shirt voelt. Het shirt kost €22,95. HET ZEVENHEUVELENSHIRT 2019 IS UITVERKOCHT

Hoeveel is het inschrijfgeld?

Het inschrijfgeld voor de NN Zevenheuvelenloop is €20,95. Deelname aan de Zevenheuvelennacht kost €15,95.

Wat is de afstand van de loop?

De Zevenheuvelennacht is 7 km lang.

De NN Zevenheuvelenloop is 15 km lang.

Hoe ziet het parcours eruit?

Bekijk hier meer over het parcours. 

Wat is de eigen vervoerstoeslag?

De eigen vervoerstoeslag is de toeslag van €5,- die je betaalt als je niet uit de regio Njmegen komt, niet beschikt over een OV of NS jaarkaart en geen gebruik maakt van het door ons aangeboden treinkaartje.

Is er een goed doel?

Natuurmonumenten is het goede doel van de NN Zevenheuvelenloop. 

Krijg ik persoonlijke actiefoto's?

Er worden actiefoto’s van iedere deelnemer gemaakt en deze zijn binnen 48 uur na het evenement te vinden via je persoonlijke uitslag.

Hoe wordt mijn tijd geregistreerd?

De tijdregistratie gebeurt door middel van de MYLAPS Bibtag. Een tijdwaarnemingsysteem dat in het startnummer verwerkt wordt. Dit geldt voor alle afstanden. Met de MYLAPS Bibtag gaat jouw tijd pas lopen vanaf het moment dat je daadwerkelijk de startstreep passeert. Zo krijg je een zuivere, netto looptijd.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Kijk hier
Zevenheuvelennacht

Parcours

Het parcours van de Zevenheuvelennacht kent enkele stijgingen, maar het is zeker goed te doen voor goed voorbereide lopers. Start en de finish liggen op de Groesbeekseweg, ter hoogte van de Sumatrastraat. Vanaf de start gaat het parcours via de Groesbeekseweg naar de Sophiaweg, waar de meest serieuze beklimming begint. Deze loopt via de Louiseweg verder omhoog naar de Kwakkenbergweg. Daar sla je linksaf en dan begint al gauw de afdaling terug naar de Postweg en de Gelderselaan. Daar slaan de lopers rechtsaf terug naar de Groesbeekseweg.

Alle parcoursen

INSCHRIJVEN

De inschrijving is gesloten! Op 29 oktober was het maximumaantal deelnemers bereikt.

_M6A0821.jpg

Openbaar vervoer

Iedereen die niet met de trein komt, niet in de regio Nijmegen woont en op de dag van de wedstrijd niet in het bezit is van een NS- of OV-jaarkaart, betaalt een eigen-vervoerstoeslag van € 5,-. Deze toeslag is bedoeld om het reizen per openbaar vervoer te stimuleren. Dit is niet alleen een belangrijk argument uit milieu-oogpunt, maar het voorkomt ook dat het centrum van Nijmegen verstopt raakt met auto’s. De opbrengst van de eigen-vervoerstoeslag investeert Stichting Zevenheuvelenloop in duurzame projecten. Klik hier voor meer informatie.

Untitled_design_(16).png