Uitslagen 2019

Nieuw Zevenheuvelenshirt

Er is dit jaar weer een prachtig Zevenheuvelenshirt te koop. Een shirt waarmee je gezien wilt worden! Door de lange mouwen is het een ideaal shirt voor de koudere dagen. Het shirt is helemaal gemaakt van gerecycled materiaal en draagt heel prettig. 

Meten is je maat weten

Neem je lievelingsshirt uit je kast en meet de afmetingen, vergelijk het dan met de afmetingen in de maattabel voor vrouwen of voor mannen en je weet precies welk shirt voor jou geschikt is. Zoals altijd heb je de keus uit een dames- of een herenmodel. 

Levering shirts

Als je uiterlijk 7 september een shirt bestelt, kun je dit tijdens het evenement ophalen. Na 7 september kun je ook nog een shirt bestellen, je betaalt dan portokosten en het shirt wordt dan opgestuurd na het evenement. 

Prijs

Een origineel Zevenheuvelenshirt kost €29,95. Als je na 7 september een shirt bestelt, betaal je ook nog €4,00 verzendkosten (totaal €33,95).

Bij annulering van de loop

Als we het evenement, na 7 september, toch moeten afgelasten, dan kun je de bestelling van je shirt niet meer annuleren en ontvang je het shirt per post. Als het evenement voor 8 september wordt afgelast, worden de shirts geannuleerd.

Shirt nabestellen

Als je bij je inschrijving geen shirt hebt besteld, kun je dit alsnog doen door een mail te sturen naar info@zevenheuvelenloop.nl. Vermeld in je bericht je maat en het type shirt dat je wilt ontvangen (mannenshirt of vrouwenshirt). We laten je dan weten of je maat nog beschikbaar is en hoe je het shirt kunt betalen.

Het mannenshirt

Klik hier voor de maattabel.

 

Het damesshirt

Klik hier voor de maattabel

 

WhatsApp ons!