Uitslagen 2019

Nieuw Zevenheuvelenshirt

Er is dit jaar weer een prachtig Zevenheuvelenshirt te koop. Een shirt waarmee je gezien wilt worden! Door de lange mouwen is het een ideaal shirt voor de koudere dagen. Het shirt is helemaal gemaakt van gerecycled materiaal en draagt heel prettig. 

Meten is je maat weten

Neem je lievelingsshirt uit je kast en meet de afmetingen, vergelijk het dan met de afmetingen in de maattabel voor vrouwen of voor mannen en je weet precies welk shirt voor jou geschikt is. Zoals altijd heb je de keus uit een dames- of een herenmodel. 

Shirts worden nagestuurd

De shirts worden dit jaar niet uitgedeeld tijdens het evenement zelf. Je krijgt in de loop van de maand december je shirt thuisgestuurd. We vermijden op deze manier de contactmomenten zoveel mogelijk en het maakt het ons mogelijk om de shirts pas te bestellen als we de inschrijving sluiten, namelijk op 31 oktober. We weten dan precies hoeveel shirts we nodig hebben.

Prijs

Een origineel Zevenheuvelenshirt kost €33,95. Dit is inclusief €4,00 verzendkosten.

Bij annulering van de loop

Als de maatregelen ons dwingen om alsnog het evenement af te gelasten, zijn er twee mogelijkheden: als dit gebeurt voor 1 november, krijg je het aankoopbedrag terug (je krijgt dan uiteraard geen shirt toegestuurd). Als het gebeurt na 31 oktober, krijg je je shirt gewoon thuis gestuurd.

Het mannenshirt

Klik hier voor de maattabel.

Mannenshirt 2020

Het damesshirt

Klik hier voor de maattabel

Damesshirt 2020