Schrijf je nu in

Mini Zevenheuvelenloop 2019

Op zaterdag 16 november 2019 vindt de Mini Zevenheuvelenloop weer plaats, een hardloopwedstrijd voor kinderen van de basisschool.

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes rennen in het donker! 
Op zaterdagavond 16 november is het dan eindelijk zo ver. De Mini Zevenheuvelenloop gaat weer van start, en is dit jaar zelfs voor alle basisschool jeugd! Kinderen uit groep 1 t/m 4 lopen 400M, vanaf groep 5 lopen ze 800M. Er zijn mooie bekers te winnen voor de snelste 3 jongens en meisjes per klas. Iedereen krijgt een medaille en een flesje drinken na afloop. 

Locatie: Groesbeekseweg

De Mini Zevenheuvelenloop vindt plaats op de Groesbeekseweg, ter hoogte van de start en finish van de Zevenheuvelennacht en Zevenheuvelenloop. De kinderen verzamelen op het Sumatraplein, waarna ze naar de start begeleid worden. 

Groepen & afstanden

Er word een apart klassement opgesteld voor jongens en meisjes per groep.  

Inschrijven en kosten

Deelname aan de Mini-Zevenheuvelenloop bedraagt €3,- Na afloop krijgen de kinderen een medaille en een flesje sportdrank. Inschrijven kan via www.nnzevenheuvelenloop.nl/mini-zevenheuvelenloop 

Warming-up en start

Iedere startgroep krijgt ook weer zijn eigen warming-up op muziek. De warming-up zal gehouden worden op het Sumatraplein. 
Na de warming-up lopen de kinderen naar de start op de Groesbeekseweg.

Starttijden

Vanaf 17:00U
Exacte starttijden worden later gepubliceerd.

Startnummers ophalen

Op het startnummer staat je naam. De startnummers kunnen vanaf 16:00 uur opgehaald worden op het Sumatraplein. 

Startnummer en tijdwaarneming

Op het startnummer staat je naam en op de achterkant zit een chipje die de tijd meet. Deze tijd is later terug te vinden in de uitslagen op de website. Het startnummer moet je aan de voorkant van je shirt vastspelden (je krijgt 4 speldjes bij je startnummer). 

Na de race

Na de wedstrijd krijgt ieder kind een medaille en een flesje drinken. Na de wedstrijd lopen alle jongens en meisjes samen terug richting het Sumatraplein waar de prijsuitreiking voor de eerste drie jongens en meisjes gehouden wordt. Na de prijsuitreiking mogen de kinderen weer met de ouders mee. 

Pssst… Wist jij al dat de Mini Zevenheuvelenloop nu ook een eigen Instagram pagina heeft? Voor nieuwtjes, tips en leuke prijsvragen volg dan @minizevenheuvelenloop.

Praktische informatie

Wanneer opent de inschrijving voor de Mini Zevenheuvelenloop?

Vanaf eind augustus kun je je inschrijven.

Voor wie is de Mini Zevenheuvelenloop?

De Mini Zevenheuvelenloop is bedoeld voor kinderen van de basisscholen.

Clinic Mini Zevenheuvelenloop

Op woensdag 23 oktober verzorgt Susan Krumins een hardloopclinic voor alle basisschoolkinderen. Deze vindt plaats op de atletiekbaan in Brakkenstein, van 15:00 uur tot 16.30 uur. Na afloop staat er wat te drinken voor de kinderen klaar. Deelname is gratis. Aanmelden kan door te mailen naar mini@zevenheuvelenloop.nl.