Uitslagen Seven Hills Record Run 2024

NN Mini Zevenheuvelenloop in 2023

In 2023 is er weer een NN Mini Zevenheuvelenloop voor alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool! De start is op zaterag 18 november in de avond, vóórdat de 7 kilometer van de NN Zevenheuvelennacht begint. Je loopt in het donker met gave discolichten en muziek van een DJ. Trommel je vriendjes en vriendinnetjes op om gezellig mee te doen. 

Inschrijven

Inschrijving gesloten.

Clinic met Mike Foppen

Op 18 oktober geeft Mike Foppen een clinic voor alle basisschoolkinderen ter voorbereiding op de NN Mini Zevenheuvelenloop. Mike gaat de kinderen voorzien van oefeningen en tips zodat ze goed voorbereid aan de start van de Mini staan. Na afloop is er natuurlijk tijd om een handtekening of een foto met Mike te scoren.  

Kijk hier voor meer informatie over de clinic

DE WEDSTRIJD & AFSTANDEN

Kinderen uit groep 1 t/m 4 lopen een afstand van 400m, vanaf groep 5 lopen ze 800m. De start en finish is op de Groesbeekseweg, maar voor de race wordt er een gezamenlijke warming-up op muziek gegeven op het Sumatraplein, waar ook de startnummers opgehaald kunnen worden. 

STARTPROCEDURE

Omdat wij de loop zo soepel mogelijk willen laten verlopen, starten de kinderen in een druppelstart, net zoals bij de volwassenen. De start duurt ongeveer een minuut per groep en de kinderen komen gelijkmatig op het parcours. Ieder kwartier start een groep. Het tijdschema wordt later op deze pagina bekend gemaakt.

DE SNELSTE TIJD WINT!

Van ieder kind meten we de tijd, en de snelste wint. Het maakt niet uit op welke startrij je staat, de eerste of de laatste, iedereen maakt evenveel kans om de winnaar van de NN Mini Zevenheuvelenloop te worden. Dus: de loper of loopster met de snelste tijd is de winnaar, dat hoeft niet te betekenen dat degene die als eerste over de finish komt, gewonnen heeft. De top 3 tonen we op een groot videoscherm.

IEDEREEN IS EEN WINNAAR!

Voor de snelste drie jongens en meisjes per categorie is er na afloop een echte prijsuitreiking, met mooie bekers! Geen beker gewonnen? Niet getreurd! Bij ons levert iedereen een topprestatie! Alle deelnemers krijgen na afloop een medaille, je gaat dus nooit met lege handen naar huis.

Praktische informatie

Hoeveel kost deelname aan de NN Mini Zevenheuvelenloop?

Deelnemen aan de NN Mini Zevenheuvelenloop kost €4,00.

Hoe lang is de NN Mini Zevenheuvelenloop?

Kinderen uit groep 1 t/m 4 lopen 400 meter. Kinderen uit groep 5 t/m 8 lopen 800 meter.

Hoe laat start de NN Mini Zevenheuvelenloop?

De eerste start van de NN Mini Zevenheuvelenloop is om 16.10 uur. Groep 1 start als eerste en groep 8 als laatste. 

Groep Warming-up Starttijd
1 meisjes en jongens 16:00 16:10
2 meisjes en jongens 16:15 16:25
3 meisjes en jongens 16:30 16:40
4 meisjes 16:45 16:55
4 jongens 17:00 17:10
5 meisjes 17:15 17:25
5 jongens 17:30 17:40
6 meisjes en jongens 17:45 17:55
7 meisjes en jongens 18:00 18:10
8 meisjes en jongens 18:15 18:25

Is er een NN Mini Zevenheuvelenloop?

Op zaterdagavond voor de start van de 7 kilometer is er een NN Mini Zevenheuvelenloop voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool.

Het goede doel:
jeugdfonds sport & cultuur

Dit jaar is het goede doel het Jeugdfond Sport & Cultuur. Dit jeugdfonds betaalt de contributie/lesgeld en eventueel spullen zoals sportkleding of een instrument voor kinderen waar thuis weinig geld is. Door mee te doen aan de NN Mini Zevenheuvelenloop en een donatie te doen zorg je ervoor dat alle kinderen mee kunnen doen! Op deze pagina vind je meer info over het goede doel.

JFSC.jpg