Uitslagen 2019

LAATSTE INFORMATIE VOOR AANSTAANDE ZATERDAG

 

Nieuwe startprocedure!!

Omdat wij de loop zo veilig en rustig mogelijk willen laten verlopen, starten de kinderen in een druppel start, net zoals bij de volwassenen. De start duurt ongeveer een minuut en de kinderen komen gelijkmatig op het parcours.
 

De snelste tijd wint!

 
Van ieder kind meten we de tijd op en de snelste wint. Het maakt niet uit op welke startrij je staat, of dit op de eerste of laatste rij is, iedereen maakt evenveel kans om de winnaar van de Mini Zevenheuvelenloop te worden. Dus: de loper of loopster met de snelste tijd is de winnaar, dat hoeft niet te betekenen dat degene die als eerste over de finish komt, gewonnen heeft. De top 3 tonen we op een groot videoscherm.
 

Programma

 
Zorg dat je op tijd aanwezig bent. We starten precies op tijd! 
Groepen 1 t/m  4 lopen één ronde (400m), groepen 5 t/m 8 lopen twee rondes (800m).
 
  
Groep Warming-up Start
1 meisjes en jongens 16.22 16.30
2 meisjes en jongens 16.35 16.43
3 meisjes en jongens 16.48 16.56
4 meisjes en jongens 17.01 17.09
5 meisjes 17.14 17.22
5 jongens 17.27 17.35
6 meisjes 17.40 17.48
6 jongens 17.53 18.01
7 meisjes en jongens 18.06 18.14
8 meisjes en jongens 18.19 18.27
 

Startnummers ophalen

 
De startnummers moet je ophalen op het Sumatraplein. Daar staan drie marktkramen met de startnummers op volgorde van achternaam. Ophalen kan vanaf 15:30 uur. Zorg dat je het startnummer hebt voordat de warming-up begint. Speld je startnummer op je shirt met vier speldjes (die krijg je bij je nummer). Achterop het nummer zit de chip voor de tijdwaarneming.
 

Warming-up

 
Iedere groep krijgt zijn eigen warming-up op muziek. Na de warming-up brengen we de lopers wandelend naar de start. De vrijwilligers dragen een bord met daarop de groepsaanduiding. Ouders lopen met de kinderen mee naar de start lopen. Kinderen nemen plaats achter de startlijn, ouders op de tribunes. 
 

Ouders op de tribune

 
Als de kinderen zich opstellen in het startvak, nemen de ouders plaats op de tribunes waar ze de kinderen goed kunnen zien. Onze vrijwilligers zullen hierbij de weg wijzen. Het is niet toegestaan aan ouders om met kinderen mee te lopen.
Na de race verlaten de ouders en supporters de tribune, om vervolgens samen met hun kind via de Sumatrastraat naar de prijsuitreiking te gaan. Dit is een andere route dan vorig jaar.
 

Uitslag en prijsuitreiking

 
Tijdens de finish kunnen de kinderen op een groot LED-scherm de uitslag volgen. Op het scherm wordt de tussenstand constant up-to-date gehouden. Nadat de laatste deelnemer de finish is gepasseerd en de uitslag definitief is worden de kinderen door onze vrijwilligers opgevangen en naar de prijsuitreiking op het Sumatraplein gebracht. Ouders/begeleiders kunnen na de finish samen met de kinderen en onze vrijwilligers via de Sumatrastraat teruglopen naar het Sumatraplein. 
Hier krijgen de snelste drie meisjes en de snelste drie jongens een beker en een Steentje knuffel op het 1-2-3 podium. Alle kinderen krijgen hier een medaille en een drankje. Na afloop van de prijsuitreiking zijn de kinderen vrij om te gaan.  
 

Plattegrond

 

Praktische informatie

Wanneer opent de inschrijving voor de Mini Zevenheuvelenloop?

Vanaf eind augustus kun je je inschrijven.

Voor wie is de Mini Zevenheuvelenloop?

De Mini Zevenheuvelenloop is bedoeld voor kinderen van de basisscholen.