Uitslagen 2019

Mini Zevenheuvelenloop in 2021

In 2021 is er weer een Mini Zevenheuvelenloop voor alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool! De start is op 20 november in de avond, vóórdat de 7 kilometer van de NN Zevenheuvelennacht begint. Je loopt in het donker met gave discolichten en muziek van een DJ. Trommel je vriendjes en vriendinnetjes op om mee te doen. Wie weet win jij met je school dan wel de scholenbeker.

De inschrijving voor de Mini Zevenheuvelenloop is inmiddels geopend. Schrijf je direct in via onderstaande button of deze link. Deelname kost €3,-.

Schrijf je hier in voor de Mini Zevenheuvelenloop

De wedstrijd & afstanden

Kinderen uit groep 1 t/m 4 lopen een afstand van 500m, vanaf groep 5 lopen ze 800m. De start en finish is op de Groesbeekseweg, maar voor de race wordt er een gezamenlijke warming-up op muziek gegeven op het Sumatraplein, waar ook de startnummers opgehaald kunnen worden. 

Startprocedure

Omdat wij de loop zo soepel mogelijk willen laten verlopen, starten de kinderen in een druppelstart, net zoals bij de volwassenen. De start duurt ongeveer een minuut per groep en de kinderen komen gelijkmatig op het parcours. Ieder kwartier start een groep. Het tijdschema wordt later op deze pagina bekend gemaakt.

De snelste tijd wint!

Van ieder kind meten we de tijd, en de snelste wint. Het maakt niet uit op welke startrij je staat, de eerste of de laatste, iedereen maakt evenveel kans om de winnaar van de Mini Zevenheuvelenloop te worden. Dus: de loper of loopster met de snelste tijd is de winnaar, dat hoeft niet te betekenen dat degene die als eerste over de finish komt, gewonnen heeft. De top 3 tonen we op een groot videoscherm.

Iedereen is een winnaar!

Voor de snelste drie jongens en meisjes per categorie is er na afloop een echte prijsuitreiking, met mooie bekers! Geen beker gewonnen? Niet getreurd! Bij ons levert iedereen een topprestatie! Alle deelnemers krijgen na afloop een medaille, je gaat dus nooit met lege handen naar huis.

Loop jij mee voor de scholenbeker?

Wist je dat de school met de meeste deelnemende kinderen een gave prijs wint? Moedig je klasgenootjes dus aan om mee te doen aan de Mini Zevenheuvelenloop.

Tijdschema

Groep Starttijd
1 meisjes en jongens 16:10
2 meisjes en jongens 16:25
3 meisjes en jongens 16:40
4 meisjes en jongens 16:55
5 meisjes 17:10
5 jongens 17:25
6 meisjes 17:40
6 jongens 17:55
7 meisjes en jongens 18:10
8 meisjes en jongens 18:25

Praktische informatie

Hoe lang is de Mini Zevenheuvelenloop?

Kinderen uit groep 1 t/m 4 lopen 500 meter. Kinderen uit groep 5 t/m 8 lopen 800 meter.

Is er een Mini Zevenheuvelenloop?

Op zaterdagavond voor de start van de 7 kilometer is er een Mini Zevenheuvelenloop voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool.

Hoe laat start de Mini Zevenheuvelenloop?

De eerste start van de Mini Zevenheuvelenloop is om 16.10 uur. Groep 1 start als eerste en groep 8 als laatste.

Hoeveel kost deelname aan de Mini Zevenheuvelenloop?

Deelnemen aan de Mini Zevenheuvelenloop kost €3,00. Inschrijven kan via deze link.