Uitslagen 2019

AA Drink

AA Drink is de meest gebruikte en verkochte sportdrank onder hardlopers in Nederland. En dat is niet voor niets. Al sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de hardloopsport en worden er sportdrankproducten ontwikkeld die specifiek voldoen aan de eisen en wensen van hardlopers. Dankzij continue onderzoek en testen, kennen wij de hardloopsport door en door en weten wij welke sportdrank- en voeding vereist is om maximaal te presteren.

Als official supplier en sponsor van de Zevenheuvelenloop, ondersteunt AA Drink alle lopers met de juiste sportdrank op het juiste moment. Hardlopen doe je samen met AA Drink.  

AA DRINK ISO-LEMON (DURING)

 

‘Hoe ondersteunt AA Drink mij tijdens de NN Zevenheuvelenloop?’

Met onze hoogwaardige isotone sportdrank AA Drink Iso-Lemon vul jij op de officiële verzorgingsposten van de Marathon en de Ten Miles je verloren vocht, koolhydraten en mineralen terug aan. Dankzij AA Drink Iso-Lemon houd jij je vocht- en energiebalans op peil tijdens de wedstrijd, zo minimaliseer je mogelijk prestatieverlies. Op alle verzorgingsposten ontvang je een kartonnen bekertje met Iso-Lemon. Bekijk voorafgaand aan de wedstrijd de plattegronden voor de exacte verzorgingslocaties. 

AA DRINK SMART RECOVERY

Na het lopen de Zevenheuvelenloop hebben je spieren de nodige schade opgelopen. Om die spierschade weer te herstellen zijn aminozuren van essentieel belang. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en worden onderverdeeld in essentiële en niet-essentiële. Een bepaalde groep essentiële aminozuren, die je lichaam niet zelf aanmaakt, zijn van groot belang bij spierherstel.

Het gaat hierbij om de branched chain amino acids (BCAA): leucine, isoleucine en valine. AA Drink Smart Recovery bevat deze BCAA’s in dezelfde verhouding als 25 gr eiwit. Het is erg belangrijk om AA Drink Smart Recovery binnen 30 minuten na je inspanning te consumeren. AA Drink Smart Recovery bevat geen lactose, zoals wel het geval is bij proteïne-shakes, en geen koolhydraten. AA Drink Smart recovery is met recht een slimme manier om te werken aan optimaal herstel van je spieren.

Op de finish ontvangen alle lopers een fles AA Drink Smart Recovery!

 

WhatsApp ons!