Uitslagen 2019

AA Drink

AA Drink is de meest gebruikte en verkochte sportdrank onder hardlopers in Nederland. En dat is niet voor niets. Al sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de hardloopsport en worden er sportdrankproducten ontwikkeld die specifiek voldoen aan de eisen en wensen van hardlopers. Dankzij continue onderzoek en testen, kennen wij de hardloopsport door en door en weten wij welke sportdrank- en voeding vereist is om maximaal te presteren.

Als official supplier en sponsor van de Zevenheuvelenloop, ondersteunt AA Drink alle lopers met de juiste sportdrank op het juiste moment. Hardlopen doe je samen met AA Drink.  

AA DRINK ISO-LEMON (DURING)

 

‘Hoe ondersteunt AA Drink mij tijdens de NN Zevenheuvelenloop?’

Met onze hoogwaardige isotone sportdrank AA Drink Iso-Lemon vul jij op de officiële verzorgingsposten van de Marathon en de Ten Miles je verloren vocht, koolhydraten en mineralen terug aan. Dankzij AA Drink Iso-Lemon houd jij je vocht- en energiebalans op peil tijdens de wedstrijd, zo minimaliseer je mogelijk prestatieverlies. Op alle verzorgingsposten ontvang je een kartonnen bekertje met Iso-Lemon. Bekijk voorafgaand aan de wedstrijd de plattegronden voor de exacte verzorgingslocaties.